РФ ударила балістикою по Одещині: одна людина загинула, 7 поранених

Джерело: Сили оборони Півдня/Telegram

4 липня російська армія атакувала ракетами цивільну припортову інфраструктуру на Одещині. Внаслідок цього одна людина загинула, а семеро отримали поранення.

Стало відомо, що ворог завдав удару по припортовій інфраструктурі Одеської області балістичною ракетою. Ця атака призвела до значних пошкоджень будівель та інших конструкцій портової інфраструктури. На місці удару спалахнула пожежа, яку вдалося ліквідувати.

Голова Одеської ОВА Олег Кіпер повідомив про загибель однієї людини та поранення ще семеро в результаті удару по Одеському району.

“Пошкоджені портові споруди та адміністративно-побутові приміщення”, – додав він.

Інформація про вибух з’явилася після попередження Повітряних сил України про можливу загрозу балістичного удару російськими силами в напрямку Одеської області.

  • Вночі 4 липня війська РФ атакували Україну понад двома десятками “шахедів”. Більшість з них вдалось збити.

В партії “Слуга народу” заявили, що керівниця Хмельницького обласного центру МСЕК Тетяна Крупа, яку викрили на незаконному збагаченні, була обрана депутатом, але не є членкинею партії.

Сьогодні, 5 жовтня, російські війська обстріляли три райони Донецької області, внаслідок чого двоє людей загинули та ще шістьох поранено.

У селищі Велентенському на Херсонщині внаслідок російської атаки поранень зазнали жінка та водій швидкої допомоги. 

93-річний американець та ветеран армії США Вітаутас Пачкаускас підтримує Україну і з початку війни вже 130 разів виходив на проукраїнські акції.

Лідер фракції “Євросолідарність” Петро Порошенко привіз в Миколаїв партію обладнання для моніторингового центру “Ай-Петрі СВ”, однак “за вказівкою згори” його не впустили на обʼєкт.