Доставляли нею снаряди з Північної Кореї: партизани підірвали залізницю в РФ

Джерело: рух “АТЕШ”/Telegram

Партизанам вдалося успішно здійснити операцію на Транссибірській залізничній магістралі під Єкатеринбургом. Вони підірвали залізничне полотно, по якому доставлялися північнокорейські боєприпаси.

 

“Журналістів на місце події не допустили. Інформація просочилася лише в місцевих пабліках”, – йдеться в повідомленні.

Джерело: “АТЕШ”/Telegram

Рух опору повідомив, що лише після команди від обласного управління ФСБ  ремонтній бригаді дозволили прибути на місце та розпочати відновлювальні роботи.

“Залізниця вибухатиме ще частіше, поки нею возять боєприпаси”, – попереджають партизани.

  • Вночі 5 липня РФ атакували безпілотники. Вибухи було чутно у Ростові-на-Дону та Приморсько-Ахтарську. Місцева влада звинуватила в атаці Україну та повідомила про жертви.

Російські війська активізували наступальні операції на сході України, досягнувши певних успіхів в Донецькій та Луганській областях. Водночас Збройні Сили України проводять активні контратаки на півночі, в Курській області, намагаючись відтіснити противника.

Начальник штабу збройних сил Польщі Веслав Кукула заявив, що Польщі знадобиться набагато більша армія, чого може бути важко досягти, враховуючи старіння населення країни, якщо вона хоче захистити себе від війни.

Протягом дня, 5 жовтня, російські загарбники здійснили 61 обстріл прикордонних територій і населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 108 вибухів. 

Станом на 22:00 суботи, кількість бойових зіткнень на фронті збільшилась до 147.

Україна представить свій “план перемоги” на черговій зустріч із лідерами країн Контактної групи з питань оборони України (Рамштайн) в Німеччині 12 жовтня, повідомив Президент України Володимир Зеленський.