У Києві 16-річна дівчина танцювала під російський трек біля меморіалу Героїв Небесної Сотні

Джерело: Поліція Києва

У Києві 16-річна дівчина танцювала під російську музику поряд з меморіалом Героїв Небесної Сотні. Її відшукали правоохоронці.

За даними правоохоронців, неповнолітня приїхала до столиці разом з матір’ю на кілька днів. Перебуваючи на Майдані Незалежності, вона зняла відеоролик поряд з меморіалом, та опублікувала його у соціальній мережі.

Під час моніторингу соцмереж працівники Шевченківського управління поліції виявили зазначену публікацію та розпочали за вказаним фактом перевірку.

Правоохоронці відшукали правопорушницю та склали щодо неї адміністративний протокол за ст. 173 Кодексу України про адміністративні правопорушення (дрібне хуліганство).

Окрім цього, поліціянти провели профілактичну бесіду з матір’ю дівчини з метою недопущення таких випадків у майбутньому.

Поліція закликала батьків уважніше ставитись до дозвілля своїх дітей та попереджувати їх про передбачену законом відповідальність за вчинення правопорушень.

В Україні триває 955-та доба повномасштабної російсько-української війни. За цей час втрати військ РФ у живій силі (вбиті та поранені) сягли понад 659 тисяч осіб.

5 жовтня відзначають Всесвітній день вчителя, Всесвітній день стомованих хворих, Всесвітній день боротьби з менінгітом та Всесвітній день виготовлення листівок. Християни сьогодні вшановують мученицю Харитину.

Вночі 5 жовтня ворог випустив по Україні понад десяток ударних безпілотників та кілька ракет.

За даними синоптиків у суботу, 5 жовтня, частина країни опиниться у полоні дощів.

На платформі “YouTube” збільшать тривалість YouTube Shorts.