Мультфільм «Нікчемний Я 4» окупився за перші п’ять днів прокату

Джерело: Variety

Анімаційна комедія “Нікчемний Я 4” за перші п’ять днів кінопрокату повністю окупила своє виробництво.

Як зазначається, мультфільм, створений у копродукції Universal та кіностудії Illumination, заробив за перші п’ять днів прокату у кінотеатрах у США 122,6 мільйона доларів та ще 106,9 мільйона у 73 країнах світу. При цьому бюджет стрічки становив 100 мільйонів доларів.

Тим часом найбільшим хітом літа став мультфільм Disney і Pixar “Думками навиворіт 2”.

Зокрема продовження мультфільму про емоційне життя дівчинки-підлітка вже заробило 533,8 млн дол. у США та 1,2 млрд дол. у світі, обійшовши “Міньйонів” і ставши п’ятим найкасовішим анімаційним кіно в історії.

Ексзаступниця міністра закордонних справ з питань євроінтеграції Олена Зеркаль прокоментувала інформацію про те, що Росія готує удари по критичних об’єктах ядерної енергетики України.

В суботу, 21 вересня, російські війська поцілили дроном в легкове авто у Нікополі. Є жертви.

Станом на 20:00 у Києві спостерігається тимчасове погіршення стану повітря через підвищення концентрації пилу, повідомляють в КМДА. 

Директорка Департаменту інформації і преси МЗС РФ Марія Захарова в суботу, 21 вересня, заявила, що Росія не збирається брати участь у саміт миру щодо України.

Понад 20 жінок звинуватили покійного єгипетського мільярдера та бізнесмена Мохаммеда аль-Фаєда у зґвалтуваннях або сексуальному насильстві.