Вілл Сміт втретє стане батьком – ЗМІ

Джерело: Ace Showbiz

Американський актор Вілл Сміт, відомий ролями у фільмах “Люди в чорному”, “Погані хлопці”, “День незалежності”, “Алладін”, “Я, робот”, “Ворог держави”, готується втретє стати батьком. Утім, дитину йому народить не дружина Джада Пінкетт-Сміт, а сурогатна матір.

Радісною звісткою зіркове подружжя поділилося під час прем’єри нового фільму “Погані хлопці: Все або нічого”, в якому зіграв актор.

Зазначається, що 55-річний Вілл та 52-річна Джада звернулися за послугами до сурогатної матері. Пара вже очікує на поповнення в родині.

“У Вілла і Джади народиться ще одна дитина від сурогатної матері”, – розповіла особа, наближена до подружжя.

Довідка. Вілл та Джада одружилися понад 26 років тому. Торік Джада зізналася, що вони з Віллом не живуть разом з 2016 року. Однак офіційно пара досі перебуває у шлюбі.

Подружжя вже виховує двох дітей: 26-річного сина Джейдена та 23-річну доньку Віллоу. Сміт також має сина Трея від попереднього шлюбу.

13 вересня російська армія завдала удару по енергооб’єкту в Сумській області, внаслідок чого загинув 54-річний працівник підприємства, а ще семеро людей отримали поранення.

За повідомленням ЗМІ, Дмитро Кулеба був звільнений з посади міністра закордонних справ України, бо нібито дратував главу Офісу президента Андрія Єрмака, який “хоче більшого контролю” в МЗС.

За весь час окупації Сєверодонецька в Луганській області російські загарбники забезпечили опалення лише в кількох будинках місцевих мешканців.

Папа Франциск у п’ятницю висловив критику на адресу обох кандидатів у президенти США, звинувативши їх у “антижиттєвій” політиці щодо абортів і міграції. Він порадив обрати на виборах того кандидата, який, на їхню думку, є “меншим злом”.

У польському місті Глухолази, розташованому на південному заході країни, через підвищення рівня води в місцевій річці на два метри довелося евакуювати близько чотирьох сотень мешканців, що проживають поблизу річки. Для забезпечення безпеки міста та річки задіяні 100 пожежників.