«Укроборонпром» відкрив перше представництво за кордоном

Джерело: АТ “Українська оборонна промисловість”/Telegram

“Укроборонпром” відкрив своє перше закордонне представництво у Вашингтоні, столиці США.

Представництво “Укроборонпрому” у Вашингтоні буде працювати за трьома основними напрямками: співпраця з бізнесом та експертними організаціями, взаємодія з державними та оборонними структурами, а також підтримка проєктів українських підприємств у США та інших країнах-партнерах.

“В українських компаній вже є низка принципових домовленостей з американськими колегами. Наявність представництва Укроборонпрому в США дозволить прискорити їх реалізацію та посилити інтеграцію української оборонки до оборонно-промислової бази НАТО”, – прокоментував міністр із питань стратегічних галузей промисловості Олександр Камишін.

Представництво “Укроборонпрому” у Вашингтоні буде займатися пошуком інвестицій та партнерів у США, оцінкою новітніх технологій та сприяти впровадженню спільних проєктів іноземних та українських команд.

“Ми зацікавлені у поглибленні співпраці з американськими зброярами. Це можуть бути напрями боєприпасів, систем протиповітряної та протиракетної оборони, РЕБ тощо”, – уточнив генеральний директор Укроборонпрому Герман Сметанін.

Зниження сексуального бажання може бути симптомом депресії, однак, антидепресанти також можуть впливати на лібідо. Лікарі зазначають, що багато пацієнтів постають перед цією проблемою, проте, все є способи боротися з побічними ефектами, не відмовляючись від лікування депресії. Важливо обрати індивідуальний підхід у лікаря.

Південна Корея розглядає план відправки в Україну відповідної кількості персоналу, включно з офіцерами розвідки та експертами щодо Північної Кореї. Відповідний крок влада країни може погодити після того, як КНДР відправила солдатів на підтримку Росії. 

Громадянка Ізраїлю Ширель Ґолан вчинила самогубство після того, як пережила напад бойовиків ХАМАС на музичному фестивалі 7 жовтня 2023 року. Дівчина страждала від посттравматичного стресового розладу.

Неймовірний стався випадок на Рахівщині: пацієнт вижив після того, як 40 см гілка проштрикнула йому шию та застрягла біля хребта.

Очільник Пентагону Ллойд Остін нагадав, що на початку повномасштабного вторгнення українські військові організовували засідки у Київській області на російські танки з коктейлями Молотова у руках. Тоді як нині українське військо має у своєму розпорядженні найкращі у світі БпЛА для знищення росіян.