Джастін Бібер виступив на весільній вечірці індійських мільярдерів

Джерело: Daily Mail

Канадський співак Джастін Бібер виступив для гостей весільної вечірки сина індійського мільярдера Ананта Амбані та Радики Мерчант.

Вечірка відбулася в Культурному центрі Ніти та Мукеша Амбані (NMACC) у Мумбаї, Індія.

Як зазначається, Анант є молодшим сином найбагатшої людини в Азії, голови Reliance Industries Мукеша Амбані.

За даними видання, приватний концерт Джастіна Бібера обійшовся Амбані в 10 мільйонів доларів.

Фото: Бібер

Сама весільна церемонія відбудеться з 12 по 14 липня 2024 року в Мумбаї, хоча святкування розпочалися ще на початку року – з виступу Ріанни в Індії, яка отримала за концерт на 4 мільйони доларів менше, ніж канадський музикант.

У 2018 році Мукеш Амбані влаштував для своєї доньки найдорожче весілля в Індії, яке, як повідомляється, обійшлося в 100 мільйонів доларів, і на ньому виступила Бейонсе.

Служба безпеки України затримала двох ймовірних корегувальників російської ФСБ у Харківській області. Однією із підозрюваних була 35-річна контрактниця військової частини, що дислокується у Харківській області.

В Україні громадяни віком від 50 до 60 років, придатні до служби, підлягають мобілізації, і новин щодо їх звільнення від призову немає. Мобілізація здійснюється згідно з розпорядженнями, що регулюють призов осіб цієї вікової категорії, враховуючи інформацію про стан здоров’я.

Китайський космічний стартап Deep Blue Aerospace оголосив про початок продажу квитків на суборбітальний політ у відкритий космос, який планується на 2027 рік. У першому турі продаються лише два квитки за ціною близько 210 тисяч доларів. 

Згідно зі звітом, підготовленим проєктом New Diplomacy Project, консультантами якого є колишній посол Великої Британії у США Девід Меннінг та Фонд Friedrich Ebert Foundation, який пов’язаний із Соціал-демократичною партією канцлера Німеччини Олафа Шольца, йдеться, що Європі, Великій Британії та Україні необхідно терміново “захистити від Трампа” свою колективну безпеку, створивши “банк НАТО” для фінансування оборонних витрат.

Станом на 16:00 четверга, 24 жовтня, кількість бойових зіткнень по всій лінії фронту зросла до 101.