Дрейк, Адель і 100 кухарів: як найбагатший наречений Індії готується до весілля

Джерело: Daily Mail

Син найбагатшої людини Індії Анант Амбані готується одружитися з дочкою фармацевтичного магната Радикою Мерчант. Передвесільні урочистості тривають уже декілька тижнів. До святкувань долучилися Ріанна, Джастін Бібер, Марк Цукерберг, Білл Гейтс та інші.

За даними видання, весілля вартістю 320 мільйонів доларів, включатиме зірковий список гостей і подарунки на суму 10 тисяч доларів кожному запрошеному. За словами інсайдерів, у Мумбаї виступить Адель. Тоді як інші джерела стверджують, що розважати гостей буде Дрейк.

За оцінками, Амбані вже витратив на передвесільні урочистості близько 130 мільйонів доларів. Утім, сума, виплачена індійським мільярдером, становить менше половини загальної вартості, яку оцінюють у 320 мільйонів доларів.

Фото: соцмережі

У березні протягом трьох днів передвесільних урочистостей у західному індійському місті Джамнагар перед гостями виступала Ріанна. Їй заплатили 5 мільйонів фунтів стерлінгів за 90-хвилинний виступ.

А в межах підготовки до святкувань цього тижня Амбані орендував круїзний лайнер Celebrity Ascent для 800 гостей, які вирушили в чотириденний круїз Середземним морем і насолодилися приватними виступами таких зірок, як Кеті Перрі, Pitbull і Backstreet Boys.

Очікується, що в списку гостей будуть відомі політичні особи, а також ідоли Боллівуду й поп-зірки.

Фото: соцмережі

Сама церемонія одруження, яку проведуть відповідно до традиційних індуїстських ритуалів, відбудеться в у конференц-центрі Jio World у Мумбаї, що належить батькові нареченого і вміщує 16 тисяч гостей.

Наступного дня в тому ж місці відбудеться традиційна “церемонія божественного благословення”, відома як “Шубх Аширвад”, а в неділю там же відбудеться пишний прийом. Передбачається, що близько 100 кухарів готуватимуть весільний бенкет.

Дати церемоній були обрані індуїстським священиком відповідно до сприятливих днів у картах народження Ананта і Радики. Їм обом по 29 років.

Дрес-код для церемонії одруження в п’ятницю – “традиційний індійський одяг”, наступної суботи – “індійський офіційний стиль”, а наступного дня – “індійський шик”.

Запрошення розіслали минулого місяця у багато прикрашених червоних коробках, що містить модель срібного храму, подарунки і шаль ручної роботи. Вартість кожного запрошення оцінюють приблизно в 10 тисяч доларів.

Фото: АР

Як розповіли у виданні, десятки весільних костюмів вартістю понад 10 000 фунтів стерлінгів кожен для нареченого і нареченої та їхніх родин індивідуально розробив Маніш Малотро, один з провідних дизайнерів Індії, який також є креативним директором весілля.

Для доставки гостей з п’ятизіркових готелів у Мумбаї, де їх розмістила сім’я Амбані, на святкові заходи орендовано десятки розкішних автомобілів.

Пізно ввечері 2 жовтня російські війська вдарили по Харкову КАБами. Влада попередила про можливі повторні пуски, за попередніми даними, є руйнування цивільної інфраструктури. 

Регіональний центр прав людини спільно з організаціями Freedom House та Центр прав людини Zmina здійснили чергове подання до Міжнародного кримінального суду стосовно злочинів проти українських дітей. 

У віці 88 років помер американський кантрі-співак та актор Кріс Крістофферсон.

Зусилля західних країн щодо підриву доходів Росії позначилися на експорті російських алмазів. Нині санкції проти російської нафти дозволили Індії стати одним із головних її покупців, водночас обійти алмазне ембарго найбільший у світі центр їхньої обробки не може.

Netflix зніматиме повнометражний фільм “Гострі Картузи”, головну роль в якому виконуватиме ірландський актор Кілліан Мерфі. Він втілить Томмі Шелбі.