Цукерберг і Маск показали як готуються до бою, коли їх тренують зірки MMA

Джерело: засновник Facebook Марк Цукерберг та зірка ММА Жорж Сен-П’єр у своєму Twitter.

Засновник і СЕО Meta Facebook Марк Цукерберг поширив допис, як його до бою тренують чемпіони UFC Ісраель Адесан’я та Александр Волкановскі. Він відповів попередньому допису гендиректора Twitter Ілона Маска з легендою ММА Жоржем Сен-П’єром

Цукерберг поширив світину, де стоїть без футболки з чемпіонами UFC. Він підписав фотографію:

“Вдячний за можливість тренуватися з цими двома чемпіонами!” — підписав він фото.

Адесан’я теж виклав серію фото з Цукербергом у Twitter. Невідомо, де проходили тренування. Раніше Цукерберг працював з Волкановскі над проєктом віртуальної реальності Metaverse.

Невідомо, чи відбудеться бій у клітці між Цукербергом і Маском.

CNN писало, що Ілон Маск викликав Марка Цукерберга на бій без правил після хвилі суперечок. Досі не зрозуміло, чи Цукерберг і Маск налаштовані серйозно, чи жартують.

Мей Маск, мати Ілона Маска, на наступний день після цього сказала, що скасувала поєдинок.

“Без жартів. Поєдинок тільки на словах. У кріслах, на відстані 4 футів один від одного. Переможе той, хто виявиться смішнішим”, — написала Маск у Twitter.

Президент Казахстану Касим-Жомарт Токаєв закликав канцлера Німеччини Олафа Шольца, котрий нині перебуває з візитом у країні, відмовитися від ідеї про те, що Росія може зазнати поразки на полі бою, і підтримати мирний план Китаю щодо України.

У НЕК “Укренерго” поінформували, що 17 вересня заходи обмеження споживання не прогнозуються. У компанії закликали споживати електроенергію ощадливо протягом всієї доби.

15 вересня відбувся останній день щорічної міжнародної виставки сучасного мистецтва viennacontemporary. Подія об’єднала провідних художників,…

Собаку-детектора спеціально натреновано для пошуку прихованих вибухонебезпечних предметів, які саперам складно виявити, навіть із металошукачем. Нині Севен допомагає фахівцям ДСНС розміновувати територію Сумщини.

16 вересня Президент Володимир Зеленський  провів засідання Ставки Верховного Головнокомандувача ЗСУ, під час якого обговорили актуальні питання на фронті та всередині країни.