Репер Дрейк програв $300 тисяч, поставивши проти команди Мессі

Джерело: ESPN FC

У ніч на 10 липня на “Мідоулендс Стедіум” в Іст-Рутерфорді (штат Нью-Джерсі, США) пройшов півфінал Кубку Америки з футболу. Збірна Аргентини обіграла збірну Канади (2:0), вийшовши у фінал. Канадський хіп-хоп виконавець Дрейк поставив 300 тисяч доларів на перемогу канадців в основний час, тим самим втративши гроші.

Своєю чергою, збірна Аргентини пожартувала над репером. Зокрема пресслужба аргентинської команди після перемоги над Канадою використала пісню “Not Like Us” реп-конкурента Кендріка Ламара, де він критикує канадського виконавця.

Скриншот

Також до матчу Дрейк опублікував фото зі ставкою на перемогу Канади над Аргентиною, яка могла принести виконавцю 2,88 млн доларів.

9 вересня відзначається День поінформованості про фетальний алкогольний синдром, День тестувальника, Міжнародний день захисту від нападів в сфері освіти, Міжнародний день судоку та Міжнародний день краси. За церковним календарем вшановують пам’ять святих праведних Йоакима і Анни.

За даними синоптиків, у понеділок, 9 вересня, в низці областей України пройдуть короткочасні дощі з грозами.

Російська опозиція не спроможна буде змінити ситуацію в країні, якщо прагнутиме сподобатися максимальному числу росіян, вважає колумніст DW Костянтин Еггерт.

Міністерство закордонних справ України засуджує прем’єру фільму “Росіяни на війні” у межах Венеційського кінофестивалю. Відомство направило відповідний лист до Венеційської бієнале.

Президент Володимир Зеленський повідомив, що нині Сили оборони вже взяли під контроль близько 1300 квадратних кілометрів у Курській області РФ від початку наступу.