У Великій Британії з арбалета застрелили трьох членів родини співробітника BBC

Джерело: Sky News

У Великій Британії поліція підозрює 26-річного Кайла Кліффорда у вбивстві з арбалета трьох жінок, які є членами родини спортивного радіокоментатора корпорації BBC Джона Ганта.

За даними видання, чоловіка знайшли у північній частині Лондона, він мав певні поранення і отримував медичну допомогу. Під час затримання поліція не застосовувала зброю.

“Підозрюваного знайдено і на даний час у зв’язку з розслідуванням більше нікого не шукають”, – повідомив детектив-інспектор місцевого відділення кримінальної поліції.

Як зауважили в поліції, Кліффорд і убиті були знайомі.

У BBC повідомили, що 61-річна вбита жінка – Керол Гант, дружина їхнього коментатора з кінних перегонів Джона Ганта, а 25-річна і 28-річні жінки – їхні дочки.

Кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп випереджає віцепрезидентку Камалу Гарріс на 1% у новому загальнонаціональному опитуванні, проведеному газетою New York Times та коледжем Сієна.

У Молдові затримали двох осіб, які допомагали українським чоловікам незаконно перетинати кордон.

Кандидату у президенти США від Республіканської партії Дональду Трампу в серпні вдалося зібрали 130 мільйонів доларів на свою передвиборчу кампанію.

У ДТП загинув радник міністра з питань стратегічних галузей промисловості Ярослав Олійник на псевдо “Локі”. Разом з ним в аварії загинула і його дружина.

Сирійські державні ЗМІ повідомили, що внаслідок численних ізраїльських ударів по сільській місцевості Хама в Сирії в неділю, 8 вересня, загинули щонайменше чотири мирні жителі.