У Києві на одному з озер потонули дві людини

Джерело: пресслужба ДСНС

У Києві на озері по вулиці Самійла Кішки в суботу, 13 липня, загинули дві людини.

“13 липня о 16:29 до оперативно-координаційного центру ГУ ДСНС України у м. Києві надійшло повідомлення про те, що в озері по вул. Самійла Кішки зникли дві людини”, – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що на місці водолази виявили тіло чоловічої статі за 10 метрів від берега на глибині 3 метрів. За допомогою рятувального спорядження потопельника було доставлено до берега. Тіло ще одного чоловіка з води дістали свідки події ще до прибуття рятувальників.

На місці події працювало 3 рятувальники та 1 одиниця техніки. Обставини трагічного випадку встановлюватимуть правоохоронці.

  • У Закарпатській області у водоймі потонули дві дівчинки. Трагедія трапилася з підлітками 10-12 років у селі Батрадь Берегівського району.

Британська акторка Кейт Вінслет поділилася власними уявленнями про красу, зазначивши, що вважає зморшки “неймовірно гарними”.

Пані посол Євросоюзу в Україні Катаріна Матернова повідомила, що 400 мільйонів євро з першого траншу від прибутків із заморожених російських активів скерували на фінансування українських оборонних підприємств, зокрема на виробництво САУ “Богдана”.

Республіканці в Палаті представників звинуватили адміністрацію президента США Джо Байдена в брехні американцям щодо виведення військ США з Афганістану у 2021 році.

Американська акторка Деметрія МакКінні з’явилася на вечірці після вручення телепремії “Еммі-2024”, яка відбулася 15 вересня у Лос-Анджелесі, у вбранні GASANOVA.

Станом на сьогодні Німеччина повністю розв’язала питання з нестачею російського газу. З такими словами віцеканцлер, міністр економіки та енергетики Роберт Габек виступив на зустрічі з громадянами Оснабрюка.