Геллі Беррі й Кім Кардаш’ян зіграють разом у драматичному серіалі – ЗМІ

Джерело: The Hollywood Reporter

Голлівудська акторка Геллі Беррі та світська левиця Кім Кардаш’ян зіграють разом у драматичному серіалі для стримінгової платформи Hulu.

Серіал про юридичну фірму в американському Лос-Анджелесі, де працюють лише жінки, отримав назву “Все чесно” (All’s Fair).

Як розповіли в агенції, Беррі й Кардаш’ян будуть виконавчими продюсерами серіалу разом із Райяном Мерфі та Гленн Клоуз, яка також зніметься у стрічці.

Які саме ролі зіграють Беррі й Кардаш’ян, поки що невідомо.

“All’s Fair” стане для Беррі першим серіалом після “CBS Extant” у 2015 році. Серед останніх робіт володарки “Оскара” – фільми “Падіння Місяця”, “Синці”, “Джон Вік 3” і “Кінгсман: Золоте кільце”.

У 2008 і 2009 роках Клоуз виграла премію “Еммі” за іншу юридичну драму – “Збитки” від телеканалу FX.

Також вона була номінована вже вісім разів на премію “Оскар”, востаннє за фільм “Сільська елегія” у 2021 році.

Ввечері 17 вересня російські війська масовано атакували Запорізьку область. Внаслідок обстрілу загинуло двоє осіб та пʼятеро отримали поранення, повідомив голова Запорізької ОВА Іван Федоров.

Військовослужбовці 12-ї бригади спеціального призначення “Азов” Національної гвардії України прикинулися російськими розвідниками, аби захопити у полон трьох солдатів РФ.

Секретаріат Уповноваженого із захисту державної мови продовжує фіксувати системні порушення мовних прав громадян України в інтернеті. З початку 2024 року надійшла 421 скарга щодо порушення частини шостої статті 27 Закону “Про забезпечення функціонування української мови як державної”, котра регламентує використання державної мови в мережі інтернет (що майже на 50% менше, ніж за цей період у 2023 році).

Лідер Християнсько-демократичної спілки Фрідріх Мерц буде кандидатом на пост канцлера від опозиційного блоку ХДС/ХСС.

Міністерка з питань міграції та надання притулку Нідерландів Марьолейн Фабер заявила, що уряд у Гаазі хоче оголосити надзвичайний стан, щоб призупинити дію деяких частин закону про надання притулку.