Колишній автогонщик Ральф Шумахер здійснив камінг-аут

Джерело: Ральф Шумахер/Instagram

14 липня шестиразовий переможець гонок “Формули-1” Ральф Шумахер здійснив камінг-аут, представивши загалу свого партнера.

Німецький автогонщик та брат колишнього чемпіона світу з автоперегонів “Формули-1” Міхаеля Шумахера опублікував світлину в Instagram, поділившись новиною з підписниками.

Найпрекрасніше у житті  коли у тебе є партнер, з яким можна розділити все, – написав він.

На світлини чоловіки споглядають на захід сонця з яхти.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений Ralf Schumacher (@ralfschumacher_rsc)

Чутки про гомосексуальність Ральфа Шумахера ходили давно. Він перебував у шлюбі  з Корою Шумахер упродовж 14 років. У пари також народився спільний син.

Раніше ми повідомили, що дочка президента Камеруну Поля Бійя Бренда зробила камінг-аут, опублікувавши фото поцілунку зі своєю подругою, бразильською моделлю Лайонс Валенсою. Тим часом у Камеруні діє заборона на одностатеві стосунки.

Спеціальна прокурорка Карі Морріссі, призначена розглядати справи про ненавмисне вбивство української кіноператорки Галини Гатчінс, попросила суддю переглянути її рішення про зняття звинувачення з актора Алека Болдвіна.

Президент США Джо Байден ненадовго одягнув червоний передвиборчий капелюх Дональда Трампа на заході з нагоди 23-ї річниці терактів 11 вересня. В Білому домі пояснили, що цей жест був знаком єдності.

Сьогодні, 12 вересня, Президент України Володимир Зеленський повідомив, що російська ракета влучила в цивільне судно в Чорному морі, яке перевозило пшеницю для Єгипту, відразу після виходу з українських територіальних вод. Люди не постраждали.

Російські війська розпочали контраступ на території Курської області. Це підтвердили і Президент України, і міноборони ворога, і Інститут вивчення війни.

Французьке обладнання, попри санкції, використовується для обслуговування російських військових літаків Су-30СМ, за участю казахстанської компанії ARC Group. Встановлено, що казахстанські фахівці обслуговують авіоніку на літаках, зокрема продукцію французьких компаній Thales та Safran.