Тікав на яхті під українським прапором: в Анталії затримали росіянина, якого шукав Інтерпол

Джерело: DHA

В Анталії під час спроби втечі за кордон на яхті під українським прапором затримали двох громадян Росії – один з яких перебував у розшуку за “червоною карткою” Інтерполу за звинуваченням у хабарництві.

“Командування групи берегової охорони Анталії отримало інформацію про те, що росіянин Е.П., у якого закінчився вид на проживання в Туреччині, і його батько А.П., який перебуває в розшуку Інтерполу за “червоним” переліком, залишать країну морем і втечуть за кордон. Під час операції, проведеної на вітрильнику під українським прапором перед портом Анталії,.. були затримані”, – йдеться в повідомленні.

За даними видання, громадянин Росії А. П. перебував у розшуку за звинуваченням у хабарництві, й на нього було видано терміновий ордер на арешт.

Також на вітрильній яхті були затримані громадянин Азербайджану та громадянин України.

Правоохоронці вилучули грошові кошти в доларах та євро, мобільні телефони, паспорти та посвідчення громадян РФ, ноутбук та планшет.

Пані посол Євросоюзу в Україні Катаріна Матернова повідомила, що 400 мільйонів євро з першого траншу від прибутків із заморожених російських активів скерували на фінансування українських оборонних підприємств, зокрема на виробництво САУ “Богдана”.

Республіканці в Палаті представників звинуватили адміністрацію президента США Джо Байдена в брехні американцям щодо виведення військ США з Афганістану у 2021 році.

Американська акторка Деметрія МакКінні з’явилася на вечірці після вручення телепремії “Еммі-2024”, яка відбулася 15 вересня у Лос-Анджелесі, у вбранні GASANOVA.

Станом на сьогодні Німеччина повністю розв’язала питання з нестачею російського газу. З такими словами віцеканцлер, міністр економіки та енергетики Роберт Габек виступив на зустрічі з громадянами Оснабрюка.

Раніше невідомий музичний твір Вольфганга Амадея Моцарта, написаний, ймовірно, в його підлітковому віці, знайшли у бібліотеці Німеччини.