У Польщі жорстоко побили 17-річного українця: йому відрізали палець

Джерело: Gazeta Wyborcza, Wiadomości, Gazeta Krakowska

У Кракові (Польща) внаслідок бійки між групою людей і 17-річним українцем останній потрапив до лікарні. Юнака жорстоко побили і відрізали палець за допомогою мачете.

Бійка трапилася у купальних басейнах в парку Закшувек. Четверо чоловіків підійшли до групи з шести людей, де перебував підліток. За словами його мати, нападники нібито застосували мачете і сльозогінний газ.

“Вони поранили його, відрізали палець, пробили голову та кинули у воду. Хлопець у лікарні у важкому стані”, — пише Gazeta Wyborcza.

За даними Wiadomości, правоохоронці викрили і затримали підозрюваних у нападі. Одному з них 15 років, але його судитимуть як дорослого. Поліціянти знайшли у нього вдома мачете.

Затриманим повідомили про підозру участі в бійці із застосуванням небезпечної зброї. Найдорослішому з них висунули звинувачення у тілесних ушкодженнях іншій людині.

  • 10 червня у ​​Франкфурті стався напад з ножем на 41-річну переселенку з України. 19-річний афганець завдав жінці серйозних поранень. Нападника відправили під варту.
  • Раніше ми повідомляли, щоу Німеччині кілька підлітків завдали ножових поранень 15-річному українському переселенцю. Попри складні поранення, наразі стан хлопця лікарі оцінюють як задовільний, нападників розшукують.
  • Окрім того, у місті Меттман, Німеччина, український підліток отримав серйозну травму голови після конфлікту з невідомим чоловіком у ресторані.

Експорт нафтопродуктів з РФ відновився у першій половині вересня завдяки зростанню потоків дизельного пального та мазуту на тлі покращення темпів переробки.

Речник ЦАХАЛ контр-адмірал Даніель Хагарі повідомив журналістам, що ізраїльські ВПС “продовжують працювати на повну потужність і сьогодні ввечері також продовжуватимуть завдавати потужних ударів на Близькому Сході, як це було впродовж минулого року”.

У міноборони РФ поінформували, що російська влада розпочала підготовку до масового відправлення підсудних на повномасштабну війну проти України.

Кандидат на посаду президента США від республіканців Дональд Трамп хоче відставки віцепрезидентки Камали Гарріс та закликав оголосити їй імпічмент.

У Великій Британії на аукціоні продали пасмо волосся піонерки медсестринства Флоренс Найтінгейл за понад 3,6 тисячі фунтів стерлінгів.