На Полтавщині розшукали викрадене немовля: підозрюваним виявився трансгендерний чоловік

Джерело: пресслужба Нацполіції

16 липня поліціянтам Полтавщини вдалося затримати викрадача новонародженої дитини з перинатального центру. Оперативники встановили, що підозрюваною є 25-річна трансгендерна людина.

Свій вчинок затриманий пояснює тим, що дуже хотів дитину, яку ніколи б не зміг народити, тому вдався до злочину. З дитиною все добре, правоохоронці повернули малюка матері до перинатального центру, – повідомив начальник ГУНП в Полтавській області Євген Рогачов.

За даним фактом слідчим підрозділом поліції, під процесуальним керівництвом прокуратури, здійснюється досудове розслідування кримінальних проваджень.

Зауважується, що нині викрадачу загрожує провести за ґратами від 5 до 10 років.

Нагадаємо, 14 липня у Кременчуці на Полтавщині з пологового будинку зникло немовля.

  • Фото і дані українських дітей, які були викрадені та вивезені до Росії в перші місяці повномасштабного вторгнення РФ в Україну в 2022 році, загарбники розміщують на сайтах із усиновлення.
  • У Києві двоє чоловіків погрожували своєму 19-річному знайомому через боргові зобов’язання, а потім силоміць посадили його в автомобіль і відвезли до орендованої квартири, де утримували та били. За такі дії чоловікам загрожує до п’яти років позбавлення волі.
  • До поліціянтів Миргородського райвідділу надійшло повідомлення від чоловіка, який заявив, що його малолітню дитину намагались викрасти. Коли правоохоронці прибули за викликом, з’ясувалось, що дитина вигадала цю історію.

Після того, як неподалік Дональда Трампа сталась стрілянина, Ілон Маск у соцмережах поцікавився, чому ніхто не хоче вбити Джо Байдена і Камалу Гарріс.

Станом на ранок 17 вересня в Чорному та Середземному морях російські окупанти утримують на бойовому чергуванні п’ять носіїв крилатих ракет “Калібр”, загальним залпом до 36 ракет.

Минулої доби, 16 вересня, російські війська обстріляли низку населених пунктів Херсонської області. Є жертви.

У соцмережах поширили кадри страти мечем українського військовополоненого росіянами. Правдивість кадрів підтвердив омбудсман Дмитро Лубінець.

Протягом минулої доби, 16 вересня, по всій лінії фронту зафіксовано 157 бойових зіткнень.