Євген Коноплянка оголосив про завершення кар’єри футболіста

Джерело: Євген Коноплянка/Instagram

У середу, 17 липня, колишній півзахисник національної збірної України Євген Коноплянка оголосив про завершення своєї футбольної кар’єри.

“Сьогодні я маю повідомити вам, що вирішив завершити професійну кар’єру. Тому дякую всім, хто пройшов зі мною цей шлях, всім, хто поділяв зі мною радість перемог та сум поразок, усім, хто стежив за мною та підтримував на полі та поза ним”, – написав Коноплянка.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений Yevhen Konoplyanka 👦🏻⚽️🏆 (@konoplyanka.official)

Коноплянка також повідомив, що не збирається повністю йти зі спорту. Він став співзасновником скаутської агенції разом з ексгравцем збірної України Романом Зозулею. Крім того, Євген створив кіберспортивну організацію  kONO.ECF.

Футболіст став відомим завдяки виступам за “Дніпро”, “Шахтар”, “Севілью”, “Шальке” та “Краковію”. У складі національної збірної України він провів 87 матчів і забив 21 гол. Його останнім клубом був румунський ЧФР, де він не зміг закріпитись.

  • В неділю, 14 липня, збірна Іспанії з футболу здолала команду Англії з рахунком 2:1 і стала переможцем Євро-2024.
  • 26 червня збірна України зіграла проти Бельгії у третьому турі групового раунду Євро-2024. Українська команда не змогла здобути переваги у грі над бельгійськими футболістами, тож залишила Євро-2024.

Колегія суддів ВАКС визнала винуватим суддю Зарічного суду міста Суми Миколу Шершака в одержанні хабаря і засудила його до позбавлення волі строком на сім років.

Британська акторка Кейт Вінслет поділилася власними уявленнями про красу, зазначивши, що вважає зморшки “неймовірно гарними”.

Пані посол Євросоюзу в Україні Катаріна Матернова повідомила, що 400 мільйонів євро з першого траншу від прибутків із заморожених російських активів скерували на фінансування українських оборонних підприємств, зокрема на виробництво САУ “Богдана”.

Республіканці в Палаті представників звинуватили адміністрацію президента США Джо Байдена в брехні американцям щодо виведення військ США з Афганістану у 2021 році.

Американська акторка Деметрія МакКінні з’явилася на вечірці після вручення телепремії “Еммі-2024”, яка відбулася 15 вересня у Лос-Анджелесі, у вбранні GASANOVA.