«Символ ЛГБТ»: у Держдумі попросили Сбєрбанк не випускати картки із «райдужним єдинорогом»

Джерело: The Moscow Times

У РФ члени комітету Держдуми із захисту сім’ї, питань батьківства, материнства та дитинства звернулись до керівництва Сбєрбанку щодо припинення випуску карток із “райдужним єдинорогом”, оскільки він, на думку депутатів, є символікою руху ЛГБТ.

Зазначається, що у листі на ім’я голови Сбєрбанку Германа Грефа депутати просять “взяти до уваги думку батьків, депутатів нашого комітету щодо недопущення порушень чинного законодавства РФ та зупинити випуск “Дитячої ОщадКарти” з “райдужним єдинорогом” — символікою руху ЛГБТ”.

При цьому вказано, що нібито до Держдуми надходять звернення від батьківської спільноти, де обурені випуском таких карток.

Фото: sberbank.com

  • Парламент Грузії ухвалив у першому читанні законопроєкт, який обмежує права ЛГБТ. Документ забороняє зміну статі, всиновлення та опіку над неповнолітніми для одностатевих пар, а також заходи з “популяризації” одностатевих шлюбів, зміни статі та всиновлення дітей одностатевими парами.

Розколи в “російській опозиції в вигнанні” загострилися після звинувачень союзників Олексія Навального в організації нападів на їхніх активістів. Цей скандал відвертає увагу від політичної діяльності до внутрішніх конфліктів, шкодить довірі до “опозиції” серед прихильників і Заходу, та посилює конфлікти між основними “опозиційними” групами.

У Хмельницькій області затримали чоловіка, який з автомата Калашникова відкрив вогонь по поліціянтах та службових автомобілях, поранивши правоохоронця і цивільного.

13 вересня російська армія завдала удару по енергооб’єкту в Сумській області, внаслідок чого загинув 54-річний працівник підприємства, а ще семеро людей отримали поранення.

За повідомленням ЗМІ, Дмитро Кулеба був звільнений з посади міністра закордонних справ України, бо нібито дратував главу Офісу президента Андрія Єрмака, який “хоче більшого контролю” в МЗС.

За весь час окупації Сєверодонецька в Луганській області російські загарбники забезпечили опалення лише в кількох будинках місцевих мешканців.