У Херсонській області запровадили особливий режим в’їзду та виїзду

Джерело: пресслужба Херсонської ОВА

Згідно з наказом коменданта Херсонської області від 28 березня 2024 року, у регіоні впроваджено особливий режим в’їзду та виїзду на територію області.

Зауважується, що мета заходу — забезпечити належну організацію та контроль пропускного режиму на блокпостах.

Рішення стосується як громадян України, так й іноземців та осіб без громадянства, – додали у повідомлення.

Також згідно з наказом “Повідомлення про пересування” закликали надсилати на електронну пошту Комендатури Херсонської області: [email protected].

Раніше стало відомо, що комендатурі та поліції Київської області наказали “шукати осіб, які порушують законодавство про мобілізацію”, на блокпостах.

13 вересня російська армія завдала удару по енергооб’єкту в Сумській області, внаслідок чого загинув 54-річний працівник підприємства, а ще семеро людей отримали поранення.

За весь час окупації Сєверодонецька в Луганській області російські загарбники забезпечили опалення лише в кількох будинках місцевих мешканців.

Протягом дня, 13 вересня, армія РФ здійснила 84 обстріли прикордонних територій і населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 177 вибухів. 

Головна енергетична компанія Відня Wien Energie заявила в п’ятницю, 13 вересня, що припинить використання російського природного газу у 2025 році, оскільки Австрія посилює зусилля щодо скорочення своєї залежності від поставок з Росії.

В Повітряних Силах ЗСУ повідомили, що ворог утримує в акваторії Чорного моря в готовності чотири носії крилатих ракет “Калібр”.