Адель повідомила, що бере «довгу паузу» у своїй кар’єрі співачки

Джерело: The Guardian

Співачка Адель оголосила про намір тимчасово припинити музичну кар’єру після майбутньої концертної резиденції у Мюнхені.

У коментарі німецькому виданню ZDF вона розповіла, що її “резервуар порожній від того. що я кожні вихідні виступала на сцені у Лас-Вегасі”.

“У мене взагалі немає ніяких планів щодо нової музики. Я хочу великої перерви після цього, і я думаю, що я хочу зайнятися іншими творчими речами просто на деякий час”, – додала Адель.

Виконавиця з листопада 2022 року виступає з концертом Weekends With Adele у Caesars Palace у Лас-Вегасі. Завершити виступи вона зможе 23 листопада 2024 року.

Перед фінальним шоу у Лас-Вегасі вона проводить літо в Мюнхені, де протягом п’яти тижнів гратиме по два концерти на тиждень на спеціально побудованому стадіоні.

23 жовтня Європейський банк реконструкції та розвитку підписав угоду з Харковом на 25 мільйонів євро кредитних ресурсів та 10 мільйонів євро безповоротного гранту.

Міністерство охорони здоровʼя України створило механізми для проведення щеплення проти грипу в аптеках. Ініціатива спрямована на покращення доступу українців до цієї медичної послуги та дозволяє оперативно реагувати на епідемічні загрози.

Станом на 23 жовтня, внаслідок повномасштабної збройної агресії РФ, в Україні постраждало більше ніж 2230 дітей.

В Офісі Генерального прокурора розслідують можливі зловживання під час отримання прокурорами груп інвалідності. Згідно з попередніми результатами, загалом показник кількості осіб з інвалідністю в органах прокуратури не перевищує 10% по регіонам.

Генсек ООН Антоніу Гутерреш прилетів до Казані на саміт БРІКС і спробував коровай. Його візит до Росії різко розкритикував заступник головного редактора Bild Пауль Ронцхаймер.