У мережі з’явився другий трейлер фільму «Бітлджус 2» від Тіма Бертона

Джерело: Warner Bros. Pictures в YouTube

Другий трейлер сиквелу “Бітлджус 2” вже з’явився в мережі. Новий трейлер обіцяє розвиток історії, що почалася в культовому фільмі 1988 року.

Сюжет фільму наступний: після несподіваної сімейної трагедії три покоління родини Дітц повертаються до свого дому у Вінтер-Рівер. Життя Лідії, яку продовжує переслідувати Бітлджус, змінюється кардинально, коли її бунтівна донька-підліток Астрід знаходить на горищі таємничу модель міста, і випадково відкриває портал до потойбічного світу. З проблемами, що зростають у двох вимірах, питання часу, коли хтось вимовить ім’я Бітлджуса тричі, і пустотливий демон повернеться, щоб розв’язати власний хаос.

Майкл Кітон знову виконує роль Бітлджуса, а до своїх ролей повертаються Кетрін О’Хара та Вайнона Райдер. Нові обличчя у франшизі включають Дженну Ортегу (Вендсі Адамс з “Венсдей”, Віллема Дефо, Моніку Белуччі, Берна Гормана та Джастіна Теру.

“Бітлджус 2” вийде в кінотеатрах 6 вересня 2024 року.

Тридцять сім осіб, у тому числі трьох американців, британець, бельгієць і громадянин Канади, засудили до смертної кари за спробу повалити президента Демократичної Республіки Конго.

Півтора року тому я відвідувала родича в одній з місцевих лікарень. І побачила картину, як…

Троє аналітиків вважають, що варіанти заходів Володимира Путіна, у відповідь якщо Захід дозволить Україні використовувати свої ракети великої дальності для удару по Росії, можуть включати удари по британським військовим активам поблизу РФ або, в крайньому разі, проведення ядерних випробувань.

Влада Болгарії вилучила рекордні 125 кг золота на кордоні з Туреччиною.

Президент України Володимир Зеленський заявив, що зустрінеться з президентом США Джо Байденом “цього місяця”, щоб представити йому свій “план перемоги” щодо того, як завершити війну.