Змусила дочку з інвалідністю вийти заміж заради грошей: ДПСУ викрила фіктивний шлюб

Джерело: Західне регіональне управління Держприкордонслужби України

Прикордонники Львівського загону виявили псевдоподружжя, яке уклало шлюб для того, щоб чоловік міг легально виїхати за кордон.

“Парою” виявились 33-річний харків’янин і уродженка Львівщини з інвалідністю, чий шлюб організувала його мати за винагороду.

“Любов “дружини” чоловік придбав у її мами за 40 тисяч гривень. Кошти молодик відразу перерахував на карту “тещі”. Жінка з донькою теж поділилась, однак не порівну. Доньці з усієї суми дала лише  10 тис гривень”, – розповіли у ДПСУ.

Джерело: ДПСУ

Чоловік спочатку стверджував, що познайомився з майбутньою дружиною у Мукачеві під час відпустки. Він казав, що закохався в неї в першу ж зустріч, коли вони випивали разом. Проте його наміри розкрила дружина, яка розповіла, що їх звів знайомий. Після розмови з ним мати змусила доньку вийти заміж.

Тридцять сім осіб, у тому числі трьох американців, британець, бельгієць і громадянин Канади, засудили до смертної кари за спробу повалити президента Демократичної Республіки Конго.

Півтора року тому я відвідувала родича в одній з місцевих лікарень. І побачила картину, як…

Троє аналітиків вважають, що варіанти заходів Володимира Путіна, у відповідь якщо Захід дозволить Україні використовувати свої ракети великої дальності для удару по Росії, можуть включати удари по британським військовим активам поблизу РФ або, в крайньому разі, проведення ядерних випробувань.

Влада Болгарії вилучила рекордні 125 кг золота на кордоні з Туреччиною.

Президент України Володимир Зеленський заявив, що зустрінеться з президентом США Джо Байденом “цього місяця”, щоб представити йому свій “план перемоги” щодо того, як завершити війну.