Блогерка Антоніна вперше публічно заговорила й розповіла, чому мовчала: реакція соцмереж

Джерело: Букви

Українська блогерка Антоніна Носова з псевдонімом “usvidomlena” вперше публічно заговорила вголос, що викликало неоднозначну реакцію користувачів соцмереж.

Жінка відома своїми відео, на яких зазвичай написані гумористичні фрази, а сама Антоніна просто мовчки стоїть.

Скрін тікток-сторінки

Нещодавно вона з’явилась в новому ютуб-шоу блогерки Тетяни Коряк, відомої як Korya4ka. У відео відомі блогери та інфлюенсери розповідають власні історії з життя та діляться досвідом. 

У випуску Антоніна несподівано для всіх почала розмовляти.

“Я буду говорити”, – сказала вона, після чого присутні були здивовані.

Антоніна сказала, що нервує через те, що розмовляє російською і ведуча Коряк підтримала її.

“Дякую тобі. Спілкуйся тією мовою, якою тобі зручно. Ми всі толерантні тут”, – сказала вона.

Тоді Антоніна продовжила свою розповідь і сказала, що раніше мовчала, бо добре не знає української мови й через це боялась критики у свою сторону.

“Я звичайна жінка з середньою освітою, закінчила школу-інтернат. Тобто про себе я скажу, я трієчниця, я українську мову майже не знаю. Я прийшла на програму не з легкістю, а з переживанням через мову. Тому що я була загружена тим, що “навіть не думай говорити [російською]”, – розповіла Антоніна. 

Ведуча шоу підтримала блогерку і наголосила на тому, як на Антоніну вплинув тиск через мовне питання в Україні.

Інші учасники шоу також підтримали жінку і порадили не хвилюватись щодо цього.

Однак користувачі соцмереж здебільшого негативно відреагували на зізнання блогерки.

Проте під шоу в коментарях були й ті, хто підтримував Антоніну.

Колегія суддів ВАКС визнала винуватим суддю Зарічного суду міста Суми Миколу Шершака в одержанні хабаря і засудила його до позбавлення волі строком на сім років.

Британська акторка Кейт Вінслет поділилася власними уявленнями про красу, зазначивши, що вважає зморшки “неймовірно гарними”.

Пані посол Євросоюзу в Україні Катаріна Матернова повідомила, що 400 мільйонів євро з першого траншу від прибутків із заморожених російських активів скерували на фінансування українських оборонних підприємств, зокрема на виробництво САУ “Богдана”.

Республіканці в Палаті представників звинуватили адміністрацію президента США Джо Байдена в брехні американцям щодо виведення військ США з Афганістану у 2021 році.

Американська акторка Деметрія МакКінні з’явилася на вечірці після вручення телепремії “Еммі-2024”, яка відбулася 15 вересня у Лос-Анджелесі, у вбранні GASANOVA.