В Дагестані ветерана так званої «СВО» вбили місцеві за те, що той воював за росіян

Джерело: NEXTA Live

Гучний злочин стався в Дагестані. Учасника так званої “СВО” вбили місцеві за те, що він “служить росіянам”. Про це замовчують місцеві та федеральні ЗМІ.

Дагестанські радикальні ісламісти, відомі як “ваххабіти”, розправилися з окупантом. У сутичці один військовий загинув, а його брат і батько отримали вогнепальні поранення.

“Ті, які напали на них, вони звинувачували, що мої сини там з росіянами, за росіян воюють. У вас харам, кажуть, а ви росіянам допомагаєте… Вони приїхали 30-40 осіб, навіть не розмовляли з моїми дітьми. Слухати не хотіли! Стріляли у всіх: у батька стріляли, потім у старшого сина стріляли, він у лікарні зараз… Залізяками били”, – розповіла родичка.

Вона стверджує, що силовики ніяк не реагують на вбивство, винні навіть не затримані.

Пізно ввечері 2 жовтня російські війська вдарили по Харкову КАБами. Влада попередила про можливі повторні пуски, за попередніми даними, є руйнування цивільної інфраструктури. 

Регіональний центр прав людини спільно з організаціями Freedom House та Центр прав людини Zmina здійснили чергове подання до Міжнародного кримінального суду стосовно злочинів проти українських дітей. 

У віці 88 років помер американський кантрі-співак та актор Кріс Крістофферсон.

Зусилля західних країн щодо підриву доходів Росії позначилися на експорті російських алмазів. Нині санкції проти російської нафти дозволили Індії стати одним із головних її покупців, водночас обійти алмазне ембарго найбільший у світі центр їхньої обробки не може.

Netflix зніматиме повнометражний фільм “Гострі Картузи”, головну роль в якому виконуватиме ірландський актор Кілліан Мерфі. Він втілить Томмі Шелбі.