У Тернополі майор викрив свою дружину на зраді з сержантом і застрелив його — ЗМІ

Джерело: “Тернополяни

У ніч на 21 липня у Тернополі в одному з готелів сталася стрілянина зі вбивством. Майор застав свою дружину із коханцем, який виявився головним сержантом одного із прикордонних загонів.

Інцидент трапився о 3-й години ночі по вулиці Степана Будного у готелі “Стелла”. За даними ЗМІ, майор, заставши дружину із коханцем, шість разів вистрелив в останнього.

Для цього він використав пістолет “Glok-17”, який закріплений за ним.

За інформацією видання, головний сержант загинув у готелі. Сьогодні вирішується питання щодо затримання майора відповідно до статті 208  КПК України.

Суспільному” стали відомі деякі подробиці випадку. За словами речниці Спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Західного регіону Юлії Шевченко, загиблим виявився 25-річний військовослужбовець прикордонної служби.

“Від отриманих кульових поранень останній загинув на місці. Конфлікт виник на ґрунті ревнощів”, — розповіла Юлія Шевченко.

Офіцера вже затримали. Зараз  вирішується питання про повідомлення йому про підозру в умисному вбивстві та обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою

У британській розвідці зреагували на бажання РФ вкотре збільшити чисельність своєї армії.

Двоє друзів, 36-річний Ніл Кокс і 25-річна Джей Антік, привернули увагу своєю шестиденною велоподорожжю південно-західною Англією. Вони подолали 400 км з Глостера до Лендс-Енду на тандемі (велосипед для двох), абсолютно голими. 

Звільнені у травні працівники Pixar, які працювали над створенням мультфільму “Думками навиворіт 2”, на умовах анонімності розповіли про тиск і проблеми в студії.

У четвер, 19 вересня, російський суд ув’язнив студента на майже два місяці за позитивні заяви про український воєнізований підрозділ.

Учасники художнього проєкту “МУР” повідомили, що перед їхньою виставою в Ужгороді, яка відбулась 18 вересня, працівники ТЦК мобілізували технічний склад команди.