У Дніпрі рятувальники знайшли тіло хлопця, який впав у ріку через обрив канатної дороги

Джерело: Поліція Києва

У Києві, у річці Дніпро рятувальники виявили тіло хлопця, який учора впав у водойму внаслідок обриву атракціону – канатної дороги.

Поліціянти нагадали, напередодні, 21 липня, близько 14:00 стало відомо про нещасний випадок.

На місце вирушили поліціянти та рятувальники, які близько семи годин займались пошуками тіла хлопця у Дніпрі.

Коли настали сутінки, операцію припинили і відновили сьогодні вранці.

Тіло виявили під час обстеження дна ріки. За даними деяких ЗМІ, тіло знайшли за 30 метрів від берега.

За фактом вказаної події слідчі Печерського управління поліції розпочали кримінальне провадження за ч. 2. ст. 272, ч. 3 ст. 367 Кримінального кодексу України.

ДОВІДКА: 21 липня о 13:42 надійшло повідомлення рятувальним службам столиці про те, що на річці Дніпро, біля Пішохідного мосту, обірвалася канатна дорога – людина впала у воду. Згодом стало відомо, що під час обриву троса на атракціоні знаходився хлопець, віком орієнтовно до 30 років.

Згодом стало відомо про початок кримінального провадження за фактом обриву атракціону “Канатна переправа через р. Дніпро від Арки Дружби народів до Труханового острова” в момент перебування на ньому людини. Розслідування проводиться за фактом порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою та службової недбалості, що спричинила смерть людини.

Російські війська нещодавно просунулися поблизу Куп’янська, Донецька та Роботине. ЗСУ тримають оборону на Покровському напрямку.

У Якутії, Росія, поблизу міста Олекмінськ здійснив аварійну посадку літак Ан-3 авіакомпанії “Борус”. На борту було пʼять людей, одна з них загинула.

13 жовтня відзначається Міжнародний день зменшення небезпеки стихійних лих, Міжнародний день невдах. За церковним календарем вшановують пам’ять святих мучеників Карпа, Папіли та Агатоніки.

За даними синоптиків, у неділю, 13 жовтня, в низці областей України очікуються значні дощі, подекуди – туман.

Користувачі Xbox незабаром зможуть транслювати ігри, які не є частиною бібліотеки Xbox Game Pass, повідомляють ЗМІ з посиланням на джерела, знайомі з планами.