Вийшов другий другий трейлер «Джокер: Божевілля на двох»

Джерело:  Warner Bros. в YouTube

У мережі опублікували другий трейлер фільму “Джокер: Божевілля на двох” (Joker: Folie à Deux). Прем’єра стрічки запланована на 4 жовтня 2024 року.

Головні ролі у другій частині виконають актор Хоакін Фенікс (Джокер) та співачка Леді Гага (Гарлі Квінн).

Variety додало, що в сюжет фільму розгортатиметься в психіатричній лікарні “Аркхем”, де познайомились Джокер та Гарлі. Глядачам покажуть про заплутаний роман між Артуром Флеком та Харлі Квін. При цьому вказано, що до проєкту приєдналися також Брендон Глісон, Зазі Бітц, Кетрін Кінер та Джейкоб Лофланд.

Стрічка не увійде до нового кіновсесвіту Джеймса Ганна і розвиватиметься паралельно спільному канону з “Бетменом” Метта Рівза та іншими проєктами DC.

Довідка. Психологічний трилер “Джокер” режисера Тодда Філліпса розповідає передісторію суперзлодія Джокера – одного з головних антагоністів Бетмена у коміксах DC Comics.

Події стрічки відбуваються на початку 1980-х у місті Готем. Головний герой – провальний комік Артур Флек. Відкинутий суспільством та власною матір’ю, Флек скоює низку вбивств та в результаті перетворюється на символ боротьби проти еліти.

Після низки вибухів електронних пристроїв у Лівані армія оборони Ізраїлю (ЦАХАЛ) почала перекидання 98-ї дивізії із сектора Гази на північний кордон.

Папа Римський Франциск без пояснення відмовився від запрошення відвідати церемонію повторного відкриття  Собору Паризької Богоматері у Парижі, заплановану на 7-8 грудня. Понтифік заявив, що не збирається брати участь у заході відкриття собору після реконструкції.

У ніч на 19 вересня російські війська вчергове обстріляли Харків. Ворог поцілив у відкриту територію одного з районів, наразі відсутня інформація щодо постраждалих.

Франція модифікує частину винищувачів Mirage 2000-5F, призначених для України, для ураження наземних цілей.

Центр протидії дезінформації продовжує моніторити інфопростір країн Глобального Півдня та виявляти вигідні РФ наративи.