У Києві жінка викинула кішку з балкона багатоповерхівки

Джерело: Kyiv Animal Rescue Group

В Оболонському районі Києва стався інцидент: літня жінка викинула кішку з балкона багатоповерхівки. Відео цього випадку швидко поширилося мережею, викликавши обурення серед користувачів інтернету.

Після перегляду відео рятувальники негайно вирушили на місце події, проте їм довелося самостійно шукати точну адресу будинку.

Зазначимо, що у відео є кадри, що можуть шокувати

Рятувальники знайшли кішку, яку назвали Пташкою, і терміново доставили її до ветеринарної клініки. В організації повідомили, що Пташка потребувала негайної госпіталізації та проходить повне обстеження в стаціонарі клініки.

Лікарі занепокоєні можливими травмами внутрішніх органів через падіння з великої висоти.

На місце події також прибули правоохоронці для розслідування цього випадку. Представники поліції збирають свідчення та доказові матеріали, щоб встановити всі обставини інциденту.

В Україні триває 968-ма доба повномасштабної російсько-української війни. За цей час втрати військ РФ у живій силі (вбиті та поранені) перевищили 675 тисяч осіб.

18 жовтня відзначають Європейський День боротьби з торгівлею людьми, Європейський день паперового пакета, Всесвітній день менопаузи та Міжнародний день жіночого щастя. Християни вшановують апостола і євангеліста Луку.

За даними синоптиків у п’ятницю, 18 жовтня, у більшості регіонів сухо та сонячно.

Прем’єр-міністр Ізраїлю Беньямін Нетаньягу заявив, що ізраїльські військові знайшли на базах бойовиків “Хезболли” найсучаснішу російську зброю на півдні Лівану.

У ДСНС повідомили, що 16 жовтня понад 40 рятувальників поповнили банк крові, котра наразі так потрібна нашим військовим.