Принц Гаррі шукає більше «сенсаційних матеріалів» для нової книги – ЗМІ

Джерело: Daily Mail

Після того, як біографія принца Гаррі “Запасний”, яка вийшла в січні 2023 року, завдала значних репутаційних збитків королівській родині Великої Британії, герцог Сассекський шукає більше “сенсаційних матеріалів” для нової книги.

Як зауважили у виданні, попри те, що книга Гаррі у твердій обкладинці вийшла вже 18 місяців тому, не було жодних ознак виходу версії в м’якій обкладинці.

Утім, видавці намагаються зробити все можливе для того, щоб видати такий варіант, особливо якщо син короля Чарльза ІІІ зможе надати новий “сенсаційний матеріал”, який вони можуть включити до свіжої версії.

“Схоже, у Гаррі немає нових хвилювань, щоб поділитися. Його сім’я тримала його на відстані витягнутої руки, знаючи, що все, що вони скажуть, може бути записано та використано як доказ проти них”, — розповіло джерело.

Лише коронацію батька у травні 2023 року Гаррі може використати в “мʼякій” палітурці.

“Єдиний ексклюзив, який міг запропонувати Гаррі, пов’язаний з його поглядом на коронацію з-за капелюха з пір’ям тітки Анни і того, як він зайшов у Бак-Хаус по дорозі в Гітроу, щоб скористатися туалетом”, — пожартував співрозмовник.

Президент України Володимир Зеленський публічно підтвердив основні вимоги Києва стосовно припинення війни, зокрема повне виведення російських військ з окупованої території та членство України в НАТО. Цього тижня глава Української держави знову виключив “торг” щодо українського суверенітету чи території. За словами посадовців, близьких до НАТО, Зеленський, можливо, готується прийняти більш гнучкий підхід щодо умов переговорів з Росією та закінчити війну.

Санкції Євросоюзу за повномасштабну війну проти України відчутно вдарили по лісовій промисловості Росії: у 2024 році російські виробники продадуть за кордон близько 20,7 млн кубометрів пиломатеріалів, або на 32% менше, ніж експортувалося в 2021 році. Це випливає із розрахунків консалтингової компанії Strategy Partners.

Рада ЄС розробила нові рамки для обмежувальних заходів у відповідь на дестабілізуючі дії Росії за кордоном.

Другий саміт миру щодо України не відбудеться у листопаді, повідомила радниця глави Офісу президента Дарія Зарівна.

У Генеральному штабі ЗСУ поінформували про оперативну ситуацію на фронті станом на 22:00 8 жовтня. Загалом, від початку доби відбулося 142 бойових зіткнення.