Пишна вечірка у стилі «Бріджертонів»: Дженіфер Лопес відсвяткувала 55-річчя

Джерело: Дженіфер Лопес/Instagram

Дженіфер Лопес виповнилось 55 років. З цієї нагоди співачка влаштувала вечірку у стилі серіалу “Бріджертони”, куди вона запросила найближчих друзів.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений Jennifer Lopez (@jlo)

“Я все ще відчуваю себе тією ж дівчиною, яка починала такою повною енергії та хоробрості, такою готовою підкорити весь світ навколо, і водночас такою ніжною, тендітною, іноді наляканою, але завжди сповненою любові всередині” – написала Джей Ло.

Вона подякувала своїм відданим фанатам, які вітали її ще від минулої ночі.

“У мене справді найкращі, найдивовижніші шанувальники у світі. Я ніколи не зможу висловити, наскільки я зворушена і наскільки неймовірно щаслива, що всі ви є частиною мого життя. Щиро вам дякую. (…) У мене так багато любові до вас.

Я хочу, щоб у мій день народження ви знали, що ВИ – мій найбільший подарунок. Окрім моєї сім’ї та друзів, ви завжди були поруч зі мною і в добрі, і у важкі часи. Я завжди можу на вас розраховувати. І я хочу, щоб ви знали, що ви завжди можете розраховувати на мене. Дякую вам за вашу турботу, розуміння, вірність і, найголовніше, за вашу любов” – розчулила усіх співачка.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений Jennifer Lopez (@jlo)

Не обійшлося і без “ложки дьогтю” – чоловік Джей Ло, актор Бен Аффлек, не потрапив на вечірку, як і на річницю пари.

  • Ходять чутки, що американська співачка Дженніфер Лопес і актор Бен Аффлек розлучилися через два роки після укладення офіційного шлюбу.
  • Дженніфер Лопес скасувала тур по США, щоб побути з сім’єю та близькими.

Державний департамент США висловив стурбованість розширенням воєнної співпраці між Північною Кореєю та Росією, повідомив речник Держдепартаменту США Метью Міллер.

16 вересня Генсекретар НАТО Єнс Столтенберг заявив, що вітає переговори про використання Україною ракет великої дальності для ударів по території Росії, однак, зауважив, що будь-яке рішення з цього питання повинні приймати окремі союзники.

Обороняючи Україну на фронті загинув 59-річний офіцер Сил спеціальних операцій, старший лейтенант ЗСУ, партієць “Євросолідарності” Андрій Гринюк. 

Окрім регулярних обстрілів та загострення ситуації на лінії фронту, в Україні нині вирує економічна війна. Росія продовжує вивозити крадене зерно з окупованих територій, поповнюючи власну казну.

У Генеральному штабі ЗСУ поінформували про оперативні ситуацію на фронті станом на 22:00 16 вересня. Загалом, від початку цієї доби відбулося 153 бойових зіткнення.