На Atlas Festival коміка Сергія Чиркова вивели зі сцени після виступу про Зеленського

Джерело: Букви

На фестивалі Atlas United 2024 коміка Сергія Чиркова, відомого як ведучого проєктів “Ебаут” і “Телебачення Торонто”, вивели зі сцени після виступу про Президента України Володимира Зеленського.

Очевидець Ярослав Максимець розповів в інстаграмі, що Чирков читав промову Зеленського з президентських дебатів 2019 року, де той говорив про “кінець епохи бідності, кінець кумівства, швидке завершення війни” і тому подібне.

За словами присутніх, комік просто зачитував цитати без оцінювальних суджень та жартів. Однак в цей момент охоронець вихопив мікрофон у Чиркова і силою вивів його зі сцени.

Деякі користувачі соцмереж почали цікавитись, чи все гаразд з коміком після інциденту. Чирков повідомив, що з ним усе добре.

Згодом Atlas Festival в інстаграмі опублікували допис з офіційними вибаченнями.

“Друзі, в останній день фестивалю на Main Stage ви могли стати свідками прикрого непорозуміння між Сергієм Чирковим та одним зі співробітників нашої команди, який перевищив службові повноваження та поводився неприпустимо через хибну інтерпретацію того, що відбувалося на сцені”, – йдеться в повідомленні. 

Далі у дописі від імені організаторів перепросили у Сергія Чиркова та його менеджерки за “непрофесійну та неетичну поведінку й порушення фізичних кордонів”.

Із 90 населених пунктів Сумської області примусово евакуюють родини з дітьми.

У тимчасово окупованому Мелітополі українські партизани підірвали автомобіль із трьома російськими військовими.

На східному фронті, боронячи Україну від російського вторгнення, загинув партієць “Європейської Солідарності” з Острога Рівненської області Руслан Поліщук, повідомив лідер фракції Петро Порошенко.

Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль розповів, що Україна виготовить 1,5 мільйона дронів до кінця року.

Міністерство закордонних справ України висловило занепокоєння щодо ситуації в Лівані після початку обмеженої наземної операції Ізраїлем.