«Жорстокий» і «самозакоханий»: донька Ілона Маска розповіла про стосунки з батьком

Джерело: CNN

Дочка Ілона Маска Вівіан Дженна Вілсон публічно спростувала кілька нещодавніх заяв мільярдера й розповіла про стосунки з батьком.

Вілсон, яка є трансгендеркою, назвала історію Маска про неї “повністю фейковою”.

У понеділок Маск опублікував повідомлення про те, що Вілсон “народилася геєм і трохи аутистом”, і додав, що в дитинстві вона “вибирала для мене одяг, наприклад куртку, і казала мені, що це “чудово””.

“Я ніколи не вибирав для нього одяг, і я точно не називала їх “чудовими”, тому що буквально я не використовувала слово “чудовий”, коли мені було чотири роки”, — сказала Вілсон.

В інтерв’ю для NBC News вона розповіла, що Маск жорстоко поводився з нею в дитинстві.

Вілсон сказала, що, скільки вона себе пам’ятає, Маск не був батьком, який її підтримував. Вона заявила, що він рідко був присутній у її житті, залишаючи її та її братів і сестер на догляд матері або нянь. 

“Він був холодним. Він дуже швидко злиться. Він байдужий і самозакоханий”, — сказала вона. 

Вона розповіла, що, коли була дитиною, Маск переслідував її за прояв жіночих рис і тиснув на неї, щоб вона виглядала більш мужньою, у тому числі змушуючи її говорити грубшим голосом ще в початковій школі. 

“Я була у четвертому класі. Ми вирушили в цю поїздку, яка, як я не знала, була просто рекламою однієї з машин — я не пам’ятаю, якої саме — і він постійно кричав на мене злобно, тому що мій голос був занадто високим. Це було жорстоко”, — сказала вона. 

Вілсон та її брат-близнюк народилися від першої дружини Маска, письменниці Джастін Маск. Пара розлучилася в 2008 році і Вілсон сказала, що її батьки розділили опіку. 

За даними синоптиків у п’ятницю, 18 жовтня, у більшості регіонів сухо та сонячно.

Прем’єр-міністр Ізраїлю Беньямін Нетаньягу заявив, що ізраїльські військові знайшли на базах бойовиків “Хезболли” найсучаснішу російську зброю на півдні Лівану.

У ДСНС повідомили, що 16 жовтня понад 40 рятувальників поповнили банк крові, котра наразі так потрібна нашим військовим.

Згідно з інформацією Міністерства аграрної політики та продовольства України, в Україні вже намолочено 62,2 млн тонн нового врожаю, який зібраний на площі 16,8 млн га.

17 жовтня президент Володимир Зеленський підписав закон “Про внесення змін до Митного кодексу щодо запровадження атестації посадових осіб митних органів” щодо “перезавантаження” митниці.