Камала Гарріс запустила офіційний акаунт у TikTok

Джерело: CNBC

Віцепрезидентка США Камала Гарріс запустила офіційний акаунт в TikTok, наголосивши на важливості соцмережі для президентської кампанії 2024 року в межах збільшення охоплення виборців.

У своєму першому короткому відео Гарріс розповіла, чому вона приєдналася до застосунку.

@kamalaharris

Thought it was about time to join!

♬ original sound – Kamala Harris

Своєю чергою, група користувачів TikTok уже створила підбірку гумористичних відео з Гарріс, щоб відзначити її підйом як провідного кандидата в президенти від Демократичної партії після того, як Джо Байден оголосив, що він вибуває з президентських перегонів 2024 року.

Зазначається, що популярність TikTok серед американської молоді та широкої громадськості зробила додаток важливим інструментом політичної кампанії, хоча платформа не дозволяє поширювати політичну рекламу.

Колишній президент Дональд Трамп запустив офіційний обліковий запис TikTok ще у червні.

Раніше цього року Трамп сказав, що, хоча він поділяє стурбованість щодо національної безпеки та конфіденційності стосовно TikTok, він вважає, що заборона додатку “зробить Facebook лише більшим, і я вважаю Facebook ворогом народу”.

Ізраїль готується здійснити “обмежене наземне вторгнення” до Лівану, підтвердив американський високопосадовець.

Станом на 29 вересня оперативна ситуація на Харківському напрямку залишається складною. Сили оборони України продовжують стримувати натиск російських окупаційних військ.

28 вересня Міністерство оборони Литви оголосило про передачу нової партії військової допомоги Україні.

У Збройних Силах України підбили підсумки діяльності за вересень 2024 року. Своєю чергою, Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський визначив ключові завдання і пріоритети на наступний місяць.

Київський апеляційний суд став на бік проросійського діяча Андрія Портнова і відмовив у задоволенні скарги керівниці київського бюро Радіо Свобода та проєкту журналістських розслідувань “Схеми” Наталії Седлецької.