Підпалив автомобіль військового: в Харкові затримано підозрюваного

Джерело: Харківська обласна прокуратура

В Харкові затримали 18-річного чоловіка, якого підозрюють у підпалі автомобіля українського військовослужбовця.

Фото: Харківська обласна прокуратура

За даними слідства, 26 липня в нічний час на вул. Чеботарській в Холодногірському районі Харкова молодик підпалив автомобіль “Land Rover Range Rover”. 

В прокуратурі зазначили, що авто було камуфляжного кольору, тому чоловік зрозумів, що автівка належить військовому.

Підозрюваний за допомогою легкозаймистої суміші підпалив транспортний засіб, внаслідок чого автомобіль вигорів вщент. Фігурант втік з місця злочину, проте правоохоронці викрили і затримали його.

За даними слідства, підозрюваний хотів заробити грошей і відгукнувся на оголошення, в якому закликали вишукувати авто українських військових та знищувати їх. За це чоловік отримав 40 тисяч гривень.

Правоохоронці встановлюють причетність підозрюваного до вчинення аналогічних злочинів, а також вживають заходів для встановлення осіб, які замовляли протиправні дії.

Компанія Tesla американського мільярдера та винахідника Ілона Маска, віддалено відключила голові Чечні Рамзану Кадирову автомобіль Cybertruck.

На Білгородщині РФ ворог замінував дамби та будує оборонні фортифікації навколо обласного центру. Про це повідомив речник оперативно-тактичного угруповання “Харків” Віталій Саранцев.

У новій резолюції Європарламент закликав країни ЄС зняти всі обмеження на удари України в глиб Росії західною зброєю. Відповідний документ прийняли більшістю голосів: “за” проголосували 425 депутатів, проти — 131, ще 63 утрималися.

У Сумах російські окупаційні війська вдарили по геріатричному пансіонату, де проживали 211 літніх людей.

Петро Порошенко сьогодні доставив великий вантаж для бригад ЗСУ на сході України. Пʼятий Президент вважає, що допомога армії — це найважливіше.