Понад $100 мільйонів заплатила Marvel Роберту Дауні-молодшому за роль Віктора Дума

Джерело: Variety 

У ЗМІ повідомили, що Marvel заплатила Роберту Дауні-молодшому більш як 100 000 000 доларів за роль Віктора Дума у двох майбутніх фільмах – “Месники: Doomsday” та “Месники: Таємні війни”.

Зазначається, що режисери стрічок – Ентоні та Джо Руссо – отримають гонорар у 80 000 000 доларів та відсоток від касових зборів.

Водночас Роберт Дауні-молодший за своє повернення до кіновсесвіту Marvel отримає “значно більше, аніж брати Руссо”. Відтак у ЗМІ припускають, що актор отримає понад 100 млн доларів, що є доволі рідкісною угодою у кінематографі.

Окрім цього, зірці в якості бонусів нададуть приватний літак та особисту охорону.

У виданні нагадали, що за ролі у Marvel Дауні-молодший заробив близько 600 мільйонів доларів.

Знімання нових фільмів про Месників стартує у другій половині 2025 року у Лондоні.

За даними синоптиків у четвер, 24 жовтня, в Україні зберігатиметься суха і тепла погода.

23 жовтня Європейський банк реконструкції та розвитку підписав угоду з Харковом на 25 мільйонів євро кредитних ресурсів та 10 мільйонів євро безповоротного гранту.

Міністерство охорони здоровʼя України створило механізми для проведення щеплення проти грипу в аптеках. Ініціатива спрямована на покращення доступу українців до цієї медичної послуги та дозволяє оперативно реагувати на епідемічні загрози.

Станом на 23 жовтня, внаслідок повномасштабної збройної агресії РФ, в Україні постраждало більше ніж 2230 дітей.

В Офісі Генерального прокурора розслідують можливі зловживання під час отримання прокурорами груп інвалідності. Згідно з попередніми результатами, загалом показник кількості осіб з інвалідністю в органах прокуратури не перевищує 10% по регіонам.