На Харківщині чоловік підірвався на російській міні та загинув

Джерело: Харківська обласна прокуратура

Вчора, 30 липня, близько 13:00 в селі Мала Комишуваха Барвінківської міської територіальної громади Харківської області 61-річний чоловік підірвався на ворожій міні, яка здетонувала. 

Відомо, що внаслідок вибуху чоловік дістав пораненням нижніх кінцівок, тоді доповз до свого автомобіля “ВАЗ 2106”, проте в ньому помер від крововтрати. 

Його автівку виявили поблизу місцевого підприємства, а точне місце вибуху встановлюють. 

За попередніми даними, він підірвався на протипіхотній міні.

Рятувальники завершили роботи на місці російського удару по пансіонату у Сумах.

Пані посол Євросоюзу в Україні Катаріна Матернова повідомила, що 400 мільйонів євро з першого траншу від прибутків із заморожених російських активів скерували на фінансування українських оборонних підприємств, зокрема на виробництво САУ “Богдана”.

26 вересня президент США Джозеф Байден проведе зустріч із президентом Володимиром Зеленським у Білому домі, щоб обговорити підтримку України у війні проти Росії.

Компанія Tesla американського мільярдера та винахідника Ілона Маска віддалено відключила голові Чечні Рамзану Кадирову автомобіль Cybertruck.

На Білгородщині РФ ворог замінував дамби та будує оборонні фортифікації навколо обласного центру. Про це повідомив речник оперативно-тактичного угруповання “Харків” Віталій Саранцев.