Warner Bros. анонсувала новий фільм у франшизі «Володар перснів»

Джерело: Variety

Кінокомпанія Warner Bros., яка займається переробленням франшизи, анонсувала новий фільм “Володар перснів”, головним персонажем якого стане Ґоллум.

Генеральний директор Warner Bros. Discovery Девід Заслав заявив, що над новою частиною працюватимуть режисер трилогії Пітер Джексон та сценаристи Френ Волш і Філіппа Боєнс. Вони спродюсують фільм.

За даними видання, початковою назвою картини є “Володар перснів: Полювання на Ґоллума”. Головну роль зіграє Енді Серкіс. Нині до фільму пишуть сценарій.

Сценаристи займаються пошуком сюжетних ліній, які раніше не згадувалися у трилогії. Виконавчим продюсером фільму виступить Кен Камінс разом із Джонатаном Кавендішем.

Очікується, що стрічка з’явиться на екранах у 2026 році.

23 жовтня Європейський банк реконструкції та розвитку підписав угоду з Харковом на 25 мільйонів євро кредитних ресурсів та 10 мільйонів євро безповоротного гранту.

Міністерство охорони здоровʼя України створило механізми для проведення щеплення проти грипу в аптеках. Ініціатива спрямована на покращення доступу українців до цієї медичної послуги та дозволяє оперативно реагувати на епідемічні загрози.

Станом на 23 жовтня, внаслідок повномасштабної збройної агресії РФ, в Україні постраждало більше ніж 2230 дітей.

В Офісі Генерального прокурора розслідують можливі зловживання під час отримання прокурорами груп інвалідності. Згідно з попередніми результатами, загалом показник кількості осіб з інвалідністю в органах прокуратури не перевищує 10% по регіонам.

Генсек ООН Антоніу Гутерреш прилетів до Казані на саміт БРІКС і спробував коровай. Його візит до Росії різко розкритикував заступник головного редактора Bild Пауль Ронцхаймер.