Том Круз «закриє» Олімпіаду у Парижі й «перенесе» її до Лос-Анджелеса – ЗМІ

Джерело: The Guardian

Том Круз з’явиться на церемонії закриття Олімпійських ігор у Парижі 11 серпня. Актор “передасть” Олімпіаду з Парижа до Лос-Анджелеса, який прийматиме змагання у 2028 році.

За даними ЗМІ, Круз проведе церемонію закриття. Для цього він вже записав кілька відео з трюками в обох містах.

Деталі церемонії закриття тримають у таємниці, однак відомо, що у межах церемонії міська голова Парижа Анн Ідальго передасть олімпійський прапор своїй колезі з Лос-Анджелеса Карен Басс.

Як пише TMZ, Том Круз, відомий тим, що вміє виконувати трюки, спуститься мотузкою на стадіон “Стад де Франс” у Парижі, а потім літаком “відправиться” до Лос-Анджелеса, де опиниться поруч зі знаменитим знаком “Голлівуд”. Кадри зі знімань Круза у цьому місці розповсюдили у соцмережах.

 

Водночас офіційно ніхто не підтверджує участь актора в закритті Олімпіади, про те у ЗМІ наголошують, що Круз особисто звертався до Міжнародного олімпійського комітету з проханням виконати кілька трюків, аби пов’язати ігри у Парижі та Лос-Анджелесі.

Лос-Анджелес вже двічі приймав літні ОІ: у 1932 та 1948 роках. У 2028 році Олімпіада триватиме з 14 по 30 липня. Змагання відбуватимуться на різних майданчиках міста.

Це не вперше Том Круз буде причетний до Олімпіади: раніше він ніс факел через Лос-Анджелес на ОІ у 2004 році, які відбувались в Афінах (Греція).

Том Круз також був присутнім як глядач на церемонії відкриття Олімпіади у Парижі.

Державний департамент США висловив стурбованість розширенням воєнної співпраці між Північною Кореєю та Росією, повідомив речник Держдепартаменту США Метью Міллер.

16 вересня Генсекретар НАТО Єнс Столтенберг заявив, що вітає переговори про використання Україною ракет великої дальності для ударів по території Росії, однак, зауважив, що будь-яке рішення з цього питання повинні приймати окремі союзники.

Обороняючи Україну на фронті загинув 59-річний офіцер Сил спеціальних операцій, старший лейтенант ЗСУ, партієць “Євросолідарності” Андрій Гринюк. 

Окрім регулярних обстрілів та загострення ситуації на лінії фронту, в Україні нині вирує економічна війна. Росія продовжує вивозити крадене зерно з окупованих територій, поповнюючи власну казну.

У Генеральному штабі ЗСУ поінформували про оперативні ситуацію на фронті станом на 22:00 16 вересня. Загалом, від початку цієї доби відбулося 153 бойових зіткнення.