Трамп відмовляється від дебатів з Гарріс, бо «і так лідирує в опитуваннях» – Bloomberg

Джерело: Bloomberg

Республіканець Дональд Трамп відкинув пропозицію про дебати з віцепрезиденткою Камалою Гарріс, заявивши, що він лідирує в опитуваннях, і виборці вже знають, які позиції займає він і його суперниця з різних питань.

“Чому я повинен брати участь у дебатах?”. Я лідирую в опитуваннях, і всі знають її, всі знають мене”, – сказав Трамп.

Гарріс найближчими днями має стати кандидаткою у президенти від Демократичної партії. Вона підштовхує Трампа до дебатів, які він раніше запланував провести з Байденом 10 вересня.

Кампанії Трампа довелось змінити свою стратегію тепер, коли він має нову опонентку всього за три місяці до дня виборів. Камала Гарріс надихнула демократів, залучивши такі ключові блоки, як темношкірі виборці та молодь. Це допомогло скоротити відрив в опитуваннях і обігнати республіканця в грошових перегонах.

Колишній президент і його кампанія відмовилися від дебатів, спочатку заявивши, що ці плани не можуть бути формалізовані доти, доки демократи офіційно не запропонують свою заміну Байдену.

Стратегія Трампа, який посилається на опитування, щоб уникнути дебатів, – це стратегія, яку він використовував під час республіканських праймеріз, коли відмовлявся виходити на сцену зі своїми суперниками, регулярно організовуючи інші заходи.

Опитування свідчать, що Гарріс скорочує розрив із Трампом, і якщо опитування підтвердять, що вона лідирує, це може посилити тиск на Трампа щодо дебатів.

Пані посол Євросоюзу в Україні Катаріна Матернова повідомила, що 400 мільйонів євро з першого траншу від прибутків із заморожених російських активів скерували на фінансування українських оборонних підприємств, зокрема на виробництво САУ “Богдана”.

Республіканці в Палаті представників звинуватили адміністрацію президента США Джо Байдена в брехні американцям щодо виведення військ США з Афганістану у 2021 році.

Американська акторка Деметрія МакКінні з’явилася на вечірці після вручення телепремії “Еммі-2024”, яка відбулася 15 вересня у Лос-Анджелесі, у вбранні GASANOVA.

Станом на сьогодні Німеччина повністю розв’язала питання з нестачею російського газу. З такими словами віцеканцлер, міністр економіки та енергетики Роберт Габек виступив на зустрічі з громадянами Оснабрюка.

Раніше невідомий музичний твір Вольфганга Амадея Моцарта, написаний, ймовірно, в його підлітковому віці, знайшли у бібліотеці Німеччини.