Тролінг не вдався: «Укрпошта» пожартувала про конкурента, натомість отримала на горіхи

Джерело: Укрпошта/Х

“Укрпошта” в Х опублікувала жартівливе відео, де нібито замінює відділення “Нової пошти” своїм. Проте, компанія натомість зазнала хейту користувачів.

Найбільше користувачів вказали, що у “Нової пошти” був пандус, коли “Укрпошта” показала вхід зі сходами.

В країні, де буде тільки збільшуватись кількість людей, яким потрібні доступні приміщення, хизуватись входом зі сходинками без пандусу – фу. бє. кака.

“Ветерани на протезах, візках: існують

Укрпошта: та єб*ли ми це все в рот”

Крім того, багато юзерів згадали про низьку зарплатню працівників, закриття відділень.

“У Львові декілька відділень майже припинили роботу через те, що пенсіонери відмовляються працювати за 3 тис. грн в місяць, нащо ви існуєте?”

Красиві фасади – це, звісно, класно, але у вас, у Львові, операторки розбігаються з роботи з такою швидкістю, що приходиться екстрено закривати цілі відділення. Там тупо немає кому працювати. Моя посилка вже ледь не місяць в заручниках на одному такому відділенні.”

А тим часом за 3-4 км від обласного центру (Луцьк), ліквідувались відділення, посилки з фургончиків висипають тупо на траву, і там грабаються листоноші… Скільки за такі інновації отримує щомісяця пан Смілянський?

Дісталось також і за зміст відео, і взагалі за стратегію ведення соцмереж:

“Чому інші бізнеси/компанії можуть нормально вести соцмережі. Без засир*ння конкурентів, з підтримкою і повагою. А у вас що не пост, то або коробку нової пошти перемальовуєте, або ще щось. Ну камон, навпаки відштовхує”.

У Генеральному штабі ЗСУ поінформували про оперативну ситуацію на фронті станом на 22:00 10 жовтня. На даний час відбулося 114 бойових зіткнень. Найгарячішою сьогодні є ситуація на Лиманському, Покровському та Курахівському напрямках.

10 жовтня Рада прийняла у другому читанні та в цілому проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо порядку проходження військової служби за контрактом іноземцями та особами без громадянства у Збройних Силах України, Державній спеціальній службі транспорту та Національній гвардії України (реєстр. №12023).

Британський актор, володар трьох премій “Оскар” в категорії “Найкраща чоловіча роль” у фільмах “Моя ліва нога”, “Нафта” та “Лінкольн” Денієл Дей-Льюїс оголосив про повернення в кіно після семирічної паузи.

НЕК “Укренерго” нині вже накопичило трикратний, порівняно з нормативним, запас ремонтного обладнання, у межах підготовки до опалювального сезону, запевнив т.в.о. голови правління компанії Олексій Брехт.

Космічний телескоп James Webb від NASA/ESA/CSA сфотографував зоряне скупчення Westerlund 1, розташоване в сузір’ї Жертовника у галактиці Чумацький Шлях.