Унаслідок удару РФ по Костянтинівці загинув поліціянт Максим Кислюк

Джерело: Нацполіція України

9 серпня унаслідок ракетного удару по торговому центру Костянтинівки на Донеччині загинув поліціянт Максим Кислюк, який у цей момент ніс службу.

За повідомленням поліціянтів, Максим Кислюк – інспектор сектору кадрового забезпечення Краматорського районного управління поліції – був у наряді, коли окупанти завдали.

Внаслідок атаки він зазнав смертельного поранення.

“Лейтенант поліції служив сумлінно та віддано до останнього дня свого життя. Максим запам’ятається життєрадісним та завжди готовим прийти на допомогу людям. Він присвятив службі в органах внутрішніх справ 15 років. У 36-річного поліцейського залишились батьки, дружина, діти”, – наголосили у Нацполіції.

Керівництво та особовий склад Національної поліції України висловили співчуття рідним та близьким загиблого поліціянта.

Як відомо, вдень 9 серпня окупанти вдарили ракетою Х-38 по ТЦ у Костянтинівці, де були розташовані продовольчі та господарські магазини. Унаслідок удару загинуло 14 осіб – зокрема двоє дітей – ще 43 зазнали поранень.

В аеропорту китайського міста Чунцин пасажирку висадили з літака, оскільки вона відмовилася випускати з рук сумку Louis Vuitton.

26 вересня глава США Джозеф Байден проведе зустріч із президентом Володимиром Зеленським у Білому домі, щоб обговорити підтримку України у війні проти Росії.

Двоє людей вважаються зниклими безвісти, а близько 1 000 осіб евакуйовано після повеней і зсувів на півночі Італії, в регіоні Емілія-Романья.

Південь Німеччини “тероризують” середземноморські мурахи, які перегризають дроти електрокабелів та інтернету.

Компанія Tesla американського мільярдера та винахідника Ілона Маска, віддалено відключила голові Чечні Рамзану Кадирову автомобіль Cybertruck.