Нічна атака Києва: загинули батько та син

Джерело: ДСНС.

Цієї ночі Росія вкотре вночі атакувала Україну дронами та ракетами. На Київщині внаслідок падіння уламків ракети рашистів загинуло двоє та поранено троє осіб. Трагедія відбулася у приватному секторі Броварського району.

Троє осіб тяжко травмовано, серед яких 13-річна дитина.

Батько та син загинули. Чоловікові було 35 років, а дитині – 4. Обоє опинилися під завалами будівлі, під час пошуково-рятувальних робіт рятувальними уже знайшли їх загиблими.

  • Протягом дня, 10 серпня, російські війська здійснили 32 обстріли прикордонних територій та населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 83 вибухи.

19 вересня російська армія здійснила атаку на Запорізький район із застосуванням керованих авіабомб (КАБ). Внаслідок цього одна людина загинула, ще дві зазнали поранення.

Папа Римський Франциск без пояснення відмовився від запрошення відвідати церемонію повторного відкриття  Собору Паризької Богоматері у Парижі, заплановану на 7-8 грудня. Понтифік заявив, що не збирається брати участь у заході відкриття собору після реконструкції.

У ніч на 19 вересня російські війська вчергове обстріляли Харків. Ворог поцілив у відкриту територію одного з районів, наразі відсутня інформація щодо постраждалих.

Франція модифікує частину винищувачів Mirage 2000-5F, призначених для України, для ураження наземних цілей.

Центр протидії дезінформації продовжує моніторити інфопростір країн Глобального Півдня та виявляти вигідні РФ наративи.