В Києві у смітник викинули двох екзотичних білок

Джерело: Центр порятунку диких тварин

У столиці господарі двох екзотичних білок Дегу викинули тварин, залишивши їх у клітці біля смітника. 

Небайдужі люди помітили білок і врятували їх. 

Фото: Центр порятунку диких тварин

Тварин передали до Центру. Там розповіли, що білки могли загинути через спеку. Наразі їх планують оглянути медики й тоді вирішуватимуть подальшу долю тварин.

В Центрі додали, що Дегу, або чилійська білка – це дика екзотична тварина, яка мешкає в Андах і вона не є домашнім улюбленцем.

Кандидат на посаду президента від республіканців Дональд Трамп заявив, що ненавидить співачку Тейлор Свіфт після того, як вона публічно підтримала кандидатку від демократів Камалу Гарріс.

За словами військово-морської місії ЄС, нафтовий танкер, на який напали єменські хусити, відбуксирували в безпечну зону в Червоному морі без жодного розливу.

У Львівському професійному коледжі моделювання і ресторанної справи стався інцидент: вогнегасник упав і вибухнув під час повітряної тривоги, коли студенти перебували в укритті. Внаслідок цього четверо дівчат госпіталізували.

П’ятий Президент України та лідер “Європейської Солідарності” Петро Порошенко під час виступу у Верховній Раді закликав скороти всі нецільові витрати з Держбюджету-2025, а зекономлені кошти направити на українську армію.

За даними телекомпанії TV Formula, вже фактично досягнуто домовленості про зупинення безвізового режиму ЄС з Грузією.