За перший тиждень документальний фільм про Назарія Яремчука зібрав 1,8 млн грн

Джерело:FILM.UA/Facebook

Документальний фільм про Назарія Яремчука “Яремчук: Незрівнянний світ краси” зібрав 1 869 635 грн за перший тиждень прокату, на нього продано понад 11 208 квитків.

Фільм показує шлях Назарія Яремчука як першої української попзірки, з акцентом на перемогу в конкурсі “Пісня-71” і перше виконання “Червоної Рути”. Також в кіно показали його співпрацю з Володимиром Івасюком, гастролі та виступи в Чорнобилі й Афганістані. Ідейницею та продюсеркою фільму стала донька Яремчука, Марія.

“Дякуємо всім, хто підтримав кіно переглядом. А тих, хто ще не встиг відвідати кінотеатр – запрошуємо познайомитися зі славнозвісним голосом цілого покоління Назарієм Яремчуком”, – пишуть дистриб’ютори.

За два роки органи прокуратури в Росії скасували реабілітацію понад чотирьох тисяч жертв сталінських репресій.

ДСНС спільно з партнерами створили мобільну гру “Рятівничок”, що навчає дітей, віком від 6 до 12 років, важливих правил пожежної безпеки і тим самим розповідає, як діяти під час різних надзвичайних ситуацій, що можуть виникнути у реальному житті.

Журналісти “Схем” оприлюднили супутникові знімки Planet Labs від 18 вересня об 11:30 за київським часом, на яких видно масштабне задимлення на території військової частини №11777. Саме ця частина відповідає за склад Головного ракетно-артилерійського управління міністерства оборони РФ.

Російське військове командування перекинуло кораблі Чорноморського флоту з Новоросійська через загрозу ударів далекобійними ракетами з боку Збройних сил України.

Урожай пшениці у 2024 році склав близько 22 млн тонн. Тоді як внутрішнє споживання становить близько 6 млн тонн.