Disney та Pixar створять серіал за мультфільмом «Думки навиворіт»

Джерело: Variety

Disney та Pixar анонсували новий анімаційний серіал у всесвіті “Думками навиворіт”, який отримав назву “Dream Productions” або “Виробництво снів”. Перші кадри серіалу показали на заході D23.

Серіал, який планують до виходу у 2025 році, розгортатиметься між подіями першого та другого фільмів. Події відбуватимуться у студії, де щоночі створюються сни Райлі. Глядачі побачать, як знімальна група працює над створенням снів, коли Райлі засинає.

Піт Доктер, головний креативний директор Pixar Animation Studios, сказав, що цей серіал стане першим оригінальним проєктом студії. За його словами, творці прагнули зробити щось унікальне та сміливе, на відміну від попередніх робіт студії.

Про серіал Доктер вперше згадав в інтерв’ю Entertainment Weekly у червні, повідомивши, що виробництво завершено. Вихід серіалу заплановано на весну наступного року. Серіал продовжить досліджувати силу снів та їхній вплив на реальне життя.

Ситуація на фронті залишається складною. Загалом, протягом минулої доби, 23 жовтня, зафіксовано 148 бойових зіткнень.

У ніч на 24 жовтня російські війська атакували Україну десятками безпілотників та кількома ракетами.

США не змінили позиції щодо ударів углиб російської території західними ракетами.

За оцінками аналітиків ISW, найближчими днями російські війська можуть окупувати Селидове у Донецькій області, однак це, вважають фахівці, завадить ворогу підтримувати наступ на Покровськ.

В Україні триває 974-та доба повномасштабної російсько-української війни. За цей час втрати військ РФ у живій силі (вбиті та поранені) сягли понад 684 тисячі осіб.