Люди розчаровуються у додатках для знайомств – The Economist

Джерело: The Economist

Останнім часом популярність онлайн-знайомств знижується. Минулого року додатки завантажили 237 мільйонів разів, тоді як у 2020 році цей показник становив 287 мільйонів. Кількість ж активних користувачів впала зі 154 мільйонів у 2021 році до 137 мільйонів у другому кварталі цього року.

Джерело: The Economist

Компанія Bumble повідомила про зростання доходів лише на 3%, що спричинило падіння акцій на третину. Дохід Match Group (власник Tinder, Hinge та десятків інших сервісів знайомств) за той самий період зріс лише на 4%. Ринкова вартість обох компаній значно впала.

Експерти виділяють кілька причин того, чому додатки для знайомств втрачають популярність:

• Втома від безрезультатного гортання профілів та невдалих зустрічей;
• Гендерний дисбаланс: у Tinder 84% чоловіків, у Bumble – 61%;
• Анкети, створені для реклами власних соцмереж;
• Платні підписки;
• Шахрайство.

Молодь, зокрема, втрачає інтерес до додатків для знайомств. Опитування Axios засвідчило, що лише 20% американських студентів користуються ними принаймні раз на місяць.

Через зменшення кількості користувачів розробники намагаються заробити на платних оновленнях.

Hinge має окрему стрічку з популярними профілями, які, на його думку, можуть сподобатися, але вимагає від американських користувачів $3,99 за “троянду”, перш ніж можна буде розпочати спілкування.

Платні плани Tinder у США варіюються від $17,99 на місяць (що дає вам необмежену кількість свайпів і дозволяє змінювати своє розташування) до $499 на місяць (що дозволяє бачити найпопулярніші профілі в додатку і писати користувачам, з якими ви навіть не маєте метчу).

  • Попри те, що прагнення стосунків видається другорядним у порівнянні з жахами війни, багато українців визнають, що їм потрібні романтичні відносини, аби допомогти впоратися.

ЗСУ успішно відбивають механізовані штурми противника із залученням значної кількості техніки. Водночас зафіксовано просування російських військ поблизу Липців, Куп’янська, Кремінної, Торецька, а також у Курській області.

Даніель Дюбуа здобув перемогу у бою за звання чемпіона світу у суперважкій вазі, захистивши пояс IBF від британця Ентоні Джошуа.

22 вересня відзначається Всесвітній день пацієнтів, які страждають на ХМЛ, Всесвітній день носорога, Всесвітній день захисту слонів та Всесвітній день без автомобілів. За церковним календарем вшановують пам’ять святого священномученика Фоки.

За даними синоптиків, у неділю, 22 вересня, в Україні очікується суха погода, подекуди – туман.

Станом на 22:00 в суботу, 21 вересня, загалом від початку цієї доби на фронті відбулося 125 бойових зіткнень. Більша частина боїв відбулася на Покровському, Лиманському та Курахівському напрямках.