Бренд приправ випустив парфум з ароматом майонезу

Джерело: The New York Post

Бренд приправ Hellman’s випустив парфум із ароматом майонезу під назвою “Will Levis No. 8”. Аромат створили у співпраці з квотербеком американської футбольної команди “Titans” Віллом Левісом.

Фото: Hellman’s

Спортсмен став відомим після того, як у 2023 році поширилося відео, де він додає майонез у каву, сказавши, що полюбляє таке поєднання. Але пізніше він зізнався, що це був жарт і насправді не полюбляє майонез у каві, писало Tennessean.

@cbssports

Mayo in coffee??? Titans QB Will Levis says yes. #willlevis #titans #mayonnaise

♬ original sound – CBS Sports – CBS Sports

За словами представників бренду, основним акордом аромату є майонез, що додає парфуму вершкову і трохи гостру ноту. Крім цього, до складу аромату увійшли відтінки лимона, ванілі, петрушки та кави, що віддають шану незвичайній звичці Левіса.

Фото: Hellman’s

Новий парфум, який містить 30 мілілітрів, коштує вісім доларів. Парфуми швидко розкупили після запуску, і нові постачання очікуються вже наступного дня.

У партнерстві з некомерційною кав’ярнею Humphrey’s Street, Hellman’s раніше створив напій під назвою “Mayo Mocha Latte”. У новому ароматі також присутня кавова нота, яка надає парфуму теплий і знайомий відтінок.

На сайті бренду навіть є рецепт для приготування “Mayo Mocha Latte”:

  • 1 і 1/14 склянка гарячого молока (близько 257 мл молока на чашку об’ємом 300 мл);
  • 2 порції гарячого еспресо;
  • 1 ст.л. майонезу Hellmann;
  • 1 ст.л. сироп зі смаком шоколаду або мокко.

Влийте гаряче молоко у велику миску та збивайте його віничком близько 1-2 хвилин, поки не утвориться піна.

Налийте еспресо в іншу, середнього розміру миску. Додайте справжній майонез Hellmann і сироп, збивайте до отримання однорідної та добре змішаної маси. Перелийте суміш у велику чашку для кави, зверху додайте спінене молоко і, за бажанням, посипте корицею.

Фото: Hellman’s

24 жовтня відзначають Міжнародний день ООН, Всесвітній день інформації про розвиток, Всесвітній день боротьби з поліомієлітом та Всесвітній тиждень медійної та інформаційної грамотності. Церква згадує мученика Аретти і тих, хто з ним.

За даними синоптиків у четвер, 24 жовтня, в Україні зберігатиметься суха і тепла погода.

23 жовтня Європейський банк реконструкції та розвитку підписав угоду з Харковом на 25 мільйонів євро кредитних ресурсів та 10 мільйонів євро безповоротного гранту.

Міністерство охорони здоровʼя України створило механізми для проведення щеплення проти грипу в аптеках. Ініціатива спрямована на покращення доступу українців до цієї медичної послуги та дозволяє оперативно реагувати на епідемічні загрози.

Станом на 23 жовтня, внаслідок повномасштабної збройної агресії РФ, в Україні постраждало більше ніж 2230 дітей.