Ярослава Магучіх пожертвувала мільйон гривень на допомогу тваринам

Джерело: UAnimals

Українська легкоатлетка Ярослава Магучіх переказала українським зоозахисникам один мільйон гривень – частину коштів, які спортсменка отримала за перемогу на Олімпійських іграх 2024.

“Крім фінансової та волонтерської підтримки, ви можете брати тварин із перевірених притулків у свої сім’ї, незалежно від породи. Мій кіт – теж із притулку, і теж безпородистий, але він – найкращий у світі та мій улюблений стрибун. Тож якщо у вас є можливість врятувати тварину – врятуйте!” – сказала Магучіх.

Кошти отримали організація з порятунку тварин і довкілля UAnimals та чотири притулки для тварин.

Керівниця комунікаційного відділу UAnimals Людмила Смоляр подякувала легкоатлетці за підтримку та допомогу.

“Мріємо, що одного дня допомога тваринам стане звичною і буденною справою в українському суспільстві. І саме такі потужні голоси, як голос Ярослави Магучіх, наближають цю мить”, – сказала вона.

Напередодні Магучіх заявила, що також частину призових коштів віддасть на потреби ЗСУ і до фонду психологічної підтримки.

У липні на Діамантовій лізі в Парижі вона встановила світовий рекорд зі стрибків у висоту, подолавши 2,10 метра.

  • Олімпійське золото Україні принесла легкоатлетка Ярослава Магучіх, обійшовши австралійську легкоатлетку Ніколу Оліслагерс.

Протягом дня, 26 жовтня, армія РФ здійснила 41 обстріл прикордонних територій та населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 111 вибухів. 

Фільм “Людина-павук 4” із Томом Голландом в головній ролі вийде в кінотеатрах 24 липня 2026 року.

Станом на 22:00 суботи, 26 жовтня, з початку доби кількість боєзіткнень збільшилась до 159. Українські захисники продовжують хоробро стримувати російських окупантів.

Українську спортсменку Ярославу Магучіх визнали найкращою легкоатлеткою Європи цього року й вона отримала нагороду на European Athletics Awards. 

Колишня міс США Чеслі Кріст, яка у 2022 році скоїла самогубство шляхом стрибка з 60-поверхової будівлі, мовчки боролася з психічним захворюванням.