Кільком особам пред’явили звинувачення через смерть актора Метью Перрі. Одного заарештували

Джерело:NBC News

Кільком особам висунули звинувачення у зв’язку зі смертю актора Метью Перрі від передозування. 54-річного Перрі знайшли мертвим у басейні його будинку 28 жовтня 2023 року. Судмедексперти встановили, що смерть настала через передозування кетаміном.

У четвер одну людину заарештували в Південній Каліфорнії. Очікується, що федеральна прокуратура розкриє деталі звинувачення проти цієї людини та інших згодом.

У травні поліція Лос-Анджелеса почала розслідування щодо джерела кетаміну, який вживав Перрі.

Кетамін довго був популярним як наркотик для вечірок, але останніми роками його використовують для лікування депресії. Перрі проходив терапію кетаміном від депресії, але останній сеанс був за тиждень до смерті. Судмедексперт вказав, що високий рівень кетаміну в його організмі не міг бути результатом терапії, а походив від іншого джерела.

Метью Перрі, відомий за роллю Чендлера Бінга в “Друзях”, відкрито говорив про свою боротьбу з опіоїдною залежністю та алкоголізмом у мемуарах 2022 року. На момент смерті він не вживав ні алкоголю, ні наркотиків 19 місяців, як зазначено у звіті судмедексперта.

Через декілька днів після того, як регулювальні органи на два місяці зупинили польоти ракети Starship компанії SpaceX на Марс, фірмі Ілона Маска загрожує великий штраф за ймовірні порушення безпеки двох запусків минулого року.

На Білгородщині РФ ворог замінував дамби та будує оборонні фортифікації навколо обласного центру. Про це повідомив речник оперативно-тактичного угруповання “Харків” Віталій Саранцев.

У НЕК “Укренерго” поінформували, що 20 вересня заходи обмеження споживання не прогнозуються. У компанії закликали споживати електроенергію ощадливо у вечірні години максимального споживання.

У новій резолюції Європарламент закликав країни ЄС зняти всі обмеження на удари України в глиб Росії західною зброєю. Відповідний документ прийняли більшістю голосів: “за” проголосували 425 депутатів, проти — 131, ще 63 утрималися.

У Сумах російські окупаційні війська вдарили по геріатричному пансіонату, де проживали 211 літніх людей.